Wie draagt er een steentje bij????

Al meerder malen hebben we aangekondigd, dat natuurbad Heidepark bezig is met de aanleg van een kabouterdorp. Al een paar jaar ligt er een kabouterpad met leuke opdrachten rondom het zwembad voor de kleinere jeugd van Lemelerveld. Hiervan wordt al veel gebruik gemaakt. Sinds eind vorig jaar is er een groot springkussen aangelegd in de vorm van het dak van een paddenstoel, rood met witte stippen. Afgelopen donderdag is daar een grote glijbaan bijgekomen en is de grote schommel weer in ere hersteld.

Ook is het grondwerk uitgevoerd voor de bouw van de eerste twee kabouterhuisjes aan het begin van het kabouterpad. Er hebben zich een paar enthousiaste bouwvakkers gemeld om de vaste vrijwilligersploeg te helpen met de bouw. Het eerste deurtje is er ook al, maar nu moeten we nog muren bouwen en daarvoor zijn een hele hoop stenen nodig(ca. 5000!!). Met de eerste ingezamelde porties stenen kan er al wel een begin gemaakt worden met de bouw, maar we zoeken met spoed gevelstenen. De kleur is niet belangrijk, kalkzandstenen mogen ook maar alstublieft geen klinkers.

Als ik door Lemelerveld rij zie ik op veel plaatsen wel een stapeltje stenen staan, die er vaak al jaren staan. Wij zouden het zeer op prijs stellen als u deze steentjes beschikbaar stelt voor de behuizing van ons kaboutervolk. Aarzel niet langer en neem contact op met  Wim Simons 0643530563. Al vast bedankt voor de steengoede (re)actie.

tekst en foto’s Willem van Trui tevens vrijwilliger zwembad Heidepark

Geef een reactie