Wegwerkzaamheden N348

Wegwerkzaamheden N348, tijdelijke afsluiting parallelweg Dalmsholte en openstelling onderdoorgang Dalmsholte

Op enkele locaties bij de N348 tussen Raalte en Ommen voert de provincie Overijssel de komende weken werkzaamheden uit. Ter hoogte van de onderdoorgang Dalmsholterdijk zal de parallelweg Deventerweg bij Dalmsholte van 23 november tot en met 11 december afgesloten zijn. Ter hoogte van de Oude Twentseweg bij Lemelerveld zal de hoofdrijbaan van de N348 in de avond en nacht van 3 op 4 december afgesloten zijn.

• Nachtafsluiting hoofdrijbaan N348

Om herstelwerkzaamheden te kunnen uitvoeren, zal de hoofdrijbaan van de N348 zijn afgesloten in de nacht van 3 op 4 december 2020. Ter hoogte van de Oude Twentseweg wordt een verzakking in het wegvak hersteld. Tijdens de nachtelijke afsluiting zullen de omleidingsroutes ter plaatse zijn aangegeven door middel van gele verkeersborden. Tijdstip van deze afsluiting is van 3 december 18:00 uur tot 4 december 06:00 uur.

• Aansluiting parallelweg Deventerweg op onderdoorgang

De onderdoorgang Dalmsholterdijk is bijna klaar. In week 48, 49 en 50 zal de provincie Overijssel op de parallelweg Deventerweg de afrondende werkzaamheden uitvoeren en de parallelwegen aansluiten op de onderdoorgang Dalmsholterdijk. Om deze werkzaamheden mogelijk te maken zal de Deventerweg afgesloten zijn voor alle verkeer van 23 november tot en met 11 december. De Deventerweg wordt afgesloten tussen de kruising van de N348 met de Achterveldsweg en de Dalmsholterdijk. Ter plaatse zullen de omleidingsroutes worden aangegeven door middel van de gele verkeersborden.

• Openstelling onderdoorgang Dalmsholterdijk

Na de asfaltering van de parallelwegen en de onderdoorgang Dalmsholterdijk zullen de laatste puntjes op de i worden gezet bij de inrichting van de directe omgeving. Naar verwachting wordt de onderdoorgang Dalmsholterdijk op vrijdag 18 december opengesteld voor het verkeer.

• Definitieve afsluiting oversteken Dalmsholte

Na de openstelling van de onderdoorgang Dalmsholterdijk worden de oversteken van de N348 in de buurt van onderdoorgang definitief afgesloten. Het betreft de oversteken Dalmsholterdijk, Achterveldsweg en de Oude Dijk. De oversteken zullen worden afgesloten in de weken ná de kerstvakantie, in januari 2021. Na de afsluiting kan van deze drie oversteken geen gebruik meer worden gemaakt. Om de N348 bij Dalmsholte te kruisen kunt u gebruik maken van de nieuwe onderdoorgang. Hiermee wordt de verkeerssituatie veiliger voor weggebruikers op de N348 en de lokale wegen.

Planning van de werkzaamheden

Nabij Dalmsholterdijk
• 23 november tot 11 december Tijdelijke afsluiting parallelweg Deventerweg
• 18 december Verwachte openstelling onderdoorgang Dalmsholterdijk
• Begin 2021 Definitieve Afsluiting oversteken Dalmsholterdijk /
Achterveldsweg / Oude Dijk

Nabij Lemelerveld
• 3 – 4 december – avond en nacht Herstelwerkzaamheden oversteek Oude Twentseweg

Deel dit:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertenties

Sukerbiet op Social Media

Andere berichten