Weekend van Koningsdag bol van activiteiten

Nog 3 weken en dan is het weer Koningsdag. Stichting Koningsdag Lemelerveld is er samen met de Paria’s klaar voor om er weer een schitterend feestje van te maken.

De avond vooraf en de dag zelf staan weer bol van de activiteiten. Op vrijdagavond 26 April trappen we net als vorig jaar af met onze Pubquiz o.l.v. DJ Team het Einde. Teams van 4 tot 6 personen kunnen meedoen. Het inschrijfgeld is € 20,- per team. Opgave via koningsdaglemelerveld@gmail.com met vermelding van Teamnaam, aantal personen en contactpersoon. Vol = vol. Na afloop maakt DJ Team het Einde weer een groot feest om de Koningsnacht in te luiden. Waarbij ook niet deelnemers aan de pubquiz aan kunnen sluiten.

Zaterdag 27 april gaan we verder met de optocht van versierde fietsen en skelters mede georganiseerd door Polyhymnia. Dit jaar kun je je fiets vanaf 11.00 uur versieren in de tent op het Kroonplein. Wij hebben vlaggetjes en slingers om er een bonte stoet van te maken. En natuurlijk mag je ook thuis je fiets al versieren, maar als dat niet zelf lukt dan kom je gezellig naar de tent om samen met ons dit te doen en kun je toch meedoen! Om 15.00 start de optocht. Daarna staan de springkussens klaar, is Clown Spekkie er weer met zijn fratsen, en DJ Eric Witteveen zorgt voor de muziek. De Tent, het Terras en de Tap zijn natuurlijk weer aanwezig om het feest compleet te maken.

Zondag 28 april wordt Super Sam Day! Het plein en de tent worden vrijgemaakt voor Hospice en Logeerhuis Sam. Stichting Koningsdag kreeg het verzoek of zij de faciliteiten, opgebouwd voor koningsdag, deze zondag konden gebruiken om een dag te organiseren om geld op te halen voor Hospice en Logeerhuis Sam. Ook deze dag zal vol staan van de activiteiten voor jong en oud, en er is een Bingo met geweldige prijzen.

Met andere woorden, hou het laatste weekend van april helemaal vrij want er is weer genoeg te doen in ons dorp Komende weken volgt extra informatie in de Lemelervelder en op www.sukerbiet.nl

Deel dit: