Wedstrijdverslag LHC-Actief Klazienaveen

Na twee vrije weekenden voor de dames van Auto van Ewijk/LHC, stond deze zondag de thuiswedstrijd tegen Actief Klazienaveen op het programma. De uitwedstrijd tegen deze tegenstander eerder dit seizoen, werd met 24-30 gewonnen door Auto van Ewijk/LHC.

Actief Klazienaveen begon de wedstrijd voortvarend met een 0-3 voorsprong. Vanaf dat moment begon het ook te lopen bij de dames van Auto van Ewijk/LHC, en met een sterke dekking en mooie aanvallen stond er met de rust een 14-9 stand op het scorebord.

De tweede helft koos Actief Klazienaveen voor een offensieve dekkingsvorm. De ruimtes die hierdoor ontstonden werden goed benut door de dames van Auto van Ewijk/LHC. Ondanks dat ook Actief Klazienaveen doelpunten bleef maken, is de overwinning geen moment in gevaar geweest. Met een eindstand van 32-27 blijven de punten in Lemelerveld en stijgen de dames van Auto van Ewijk/LHC naar de zesde plek op de ranglijst.

Volgende week (zaterdag 5 maart, 20.20) staat de derby Dalfsen – Auto van Ewijk/LHC op het programma, alle support is welkom om ook hier de punten weer binnen te slepen!