Wat staat er in januari op het programma bij theater de Stoomfabriek?

Onze programmeurs hebben weer een aantal mooie voorstellingen voor u geselecteerd. We trappen het jaar af met een primeur in de muziekwereld! Op 6 en 7 januari treden Jan Vayne en Jan Wolfkamp samen op. Samen muziek maken zonder enige vorm van voorbereiding, zonder afspraken. Kan dat? Meestal is dat niet mogelijk, maar tijdens het concert “Instant Composing” laten Jan & Jan zien dat dit mogelijk is. Twee muziekvirtuozen samen ‘in concert’. Pure improvisatie, dit mag je niet missen!

Zondagmiddag 8 januari komen Violiste Merel Vercammen en pianiste Dina Ivanova naar Dalfsen. Ze presenteren een programma dat de grote reikwijdte van de invloed van de zussen Boulanger laat zien.

De film King Richard op 13 januari is een inspirerende film gebaseerd op een waargebeurd verhaal over de zusjes Venus en Serana Williams. De film volgt Richard Williams, een volhardende vader van twee van de grootste atleten aller tijden die de wereld van het tennis uiteindelijk voorgoed zullen veranderen.

Zin in een avond Cabaret? Kom dan op 21 januari naar Spruijt & Opperman! ‘Heimweeën’ is het tweede avondvullende muzikale cabaretprogramma van het duo Spruijt en Opperman. De twintigers bezingen hun heimwee naar de tijd dat de verwondering nog de touwtjes in handen had. Ze snakken naar een beetje kinderlijke magie. Het duo is meesterlijk in de kunst van het choqueren, laten verbazen, amuseren en emotioneel raken!

Kindervoorstelling De Kleine Zeemeermin (3+). Beleef de betoverende wereld onder water van De Kleine Zeemeermin in deze nieuwe mini-musical! De leukste liedjes uit de diepe oceaan worden gezongen door de Kleine Zeemeermin met haar schitterende stem en ze vertelt over haar avonturen onder en boven de zee. Naar het bekende sprookje van Hans Christiaan Andersen, voor iedereen vanaf 3 jaar. Bestel snel je kaarten voor zaterdagmiddag 28 januari.

Kijk op www.theaterdestoomfabriek.nl voor het volledige programma.
Altijd op de hoogte van de laatste voorstellingen of het laatste nieuws rondom een voorstelling? Volg ons dan op Facebook en/of Instagram:

👉 Facebook: destoomfabriek

👉 Instagram: theaterdestoomfabriek

 

Deel dit:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *