Wat een (zater)dag!

Voor de organisatie was het weer vroeg uit de veren want er was weer invasie van trekkers ,aole brommers en amerikaanse bakken op komst. Allemaal eerst een bak koffie en dan aan het werk. Rond tien was al het oud ijzer van het terrein en de rust wedergekeerd. Ondertussen kwamen ook alle Lemelerveldse sportievelingen opdagen voor survival. Vanuit de lucht moet het een mooi gezicht zijn geweest al die activiteiten in ons kleine dorpje, maar helaas hebben we geen helikopterview.

Tegen de middag meldden zich ook nog eens een slordige  100 vrachtwagensop het industrieterrein voor truckeropstapdag. Even een bakkie koffie en dan rijden ze in hun mooi gepoetste auto’s een rondje door de regio. Even een kippenvelmoment en wat oorpijn op het moment dat ze langs het feestterrein komen waar het publiek de stoere truckers uitzwaaien. Even een kwartier wat schone lucht inademen en dan komt de volgende rookpluim al weer aanzetten. De trekkers komen terug van hun rit en belegeren als een ware legereenheid het feestterrein. Gezien de leeftijd van de vehikels zal er geen een het milieucertificaat halen. Een dik uur later strijken de truckers weer neer op het industrieterrein voor een sapje en een gehaktbal. De aanwezigheid van onze nieuwe burgemeester, getooid in een kleurig pakje inclusief ambstketen,  werd zeer gewaardeerd  En Erika doet van haar kant ook haar best om haar “onderdanen” beter te leren kennen.

Voor de American Day was het weer af en toe wel spelbreker maar het showworstelen in de tent was een publiekstrekker, terwijl buiten de hemelsluizen echt opengetrokken werden. Met name de jeugd vond het geweldig en stond enthousiast aan te moedigen.

Uw verslaggever is ook even blijven hangen in de tent en heeft daardoor de hondenshow gemist maar het zal ongetwijfeld ook weer leuk geweest zijn. Bovendien moest hij op tijd naar huis want circus Salto had zijn intrek genomen van zijn voortuin. Leuk zo’n minicamping voor een dag.

Morgenvroeg 8 uur maar weer verder met de opbouw van de triatlon. Start zwemmen om 13.00 u.

Iedereen is weer welkom.

Fotos: Martin Zwakenberg en fotoclub Lemelerveld

Meer foto’s van de fotoclub Lemelerveld vind je hier

Geef een reactie