Warm Sukerbietenfeest

Het Sukerbietenfeest tijdens het afgelopen weekend is onder tropische temperaturen prima verlopen.

De voorbereiding was kort en heftig. Nadat medio juni duidelijk werd dat er soepelere corona-maatregelen zouden gelden, zijn de koppen bij elkaar gestoken om toch nog iets van een Sukerbietenfeest te organiseren. Geen vijf, maar drie dagen. Geen vijftig activiteiten maar een stuk of tien. Geen Droomfeest, Truckinstapdag, Kermis en Triatlon.

Met een uitstekende samenwerking met de lokale Horeca is besloten twee terrassen te maken die het afgelopen weekend goed bezocht werden. Op de parkeerplaats bij Reimink was het enorm sfeervol tijdens Zwakie’s Pubquiz, de Sukerbieten Bingo en de Blitsspul Spelletjesmiddag.

Op het evenemententerrein in vooral gesport tijdens het Ten Broeke Beachvolleybal, de Auto van Ewijk/LHC Beachhandbal en het Jeu de Boules. De Braderie werd alleen in de ochtend gezellig bezocht. Na de middag werd het gewoonweg te warm.

Vanwege die warmte werden twee activiteiten verplaatst naar Zwembad Natuurlijk Heidepark. Tijdens de Kindermorgen was er sport, spel en waterpret. De verrassing van het afgelopen weekend was de Catering Raymond de Haan Picknick.

Het volgende Sukerbietenfeest staat gepland van 10-15 augustus 2021.

Deel dit:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Advertenties

Sukerbiet op Social Media

Andere berichten