Wagenmans Wonen Pinkstertoernooi in Lemelerveld

Van donderdag 17 mei tot en met maandag 21 mei wordt er door diverse tennisliefhebbers gestreden op het Wagenmans Wonen Pinkstertoernooi bij Tennisvereniging Lemelerveld. Een bijzondere editie, want dit jaar vieren we het 25-jarig bestaan van dit evenement. De afgelopen jaren was het toernooischema goed gevuld, en ook nu zullen er circa 120 tennissers strijden om de prijzen in diverse categorieën.

We zijn blij en trots dat Wagenmans Wonen ook dit jaar weer als hoofdsponsor aan ons toernooi verbonden is. Daarnaast zijn er nog een groot aantal andere bedrijven uit Lemelerveld en omgeving die een bijdrage leveren aan het toernooi en prijzen beschikbaar hebben gesteld voor de grote verloting die maandagmiddag wordt gehouden.

Met dank aan onze vrijwilligers ligt het park er wederom fantastisch bij. De organisatie hoopt op een goed, gezellig en zonnig toernooi. Dankzij de speeltuin, mini-baan, oefenkooi en het springkussen is er ook voor de kinderen genoeg vertier, en met een goede weersverwachting is het dus wederom goed toeven op ons park. U bent van harte uitgenodigd om de deelnemers te komen aanmoedigen. Voor het speelschema zie www.toernooi.nl.

Voor nadere informatie over de Tennisvereniging Lemelerveld kunt u kijken op de website www.tvlemelerveld.nl.

Geef een reactie