Wagenmans Wonen aanwezig op de 55 Plus Expo

Advertenties

Van woensdag 13 tot en met zaterdag 16 november vindt de 55 Plus Expo plaats in de IJsselhallen te Zwolle. Wagenmans Wonen is hier aanwezig met de nieuwste collectie relaxfauteuils en sta-op-stoelen met aantrekkelijke acties.

Ervaar de nieuwste collectie relaxstoelen
De specialisten van Wagenmans zijn aanwezig en geven graag deskundig advies. Daarnaast is de mogelijkheid om geheel vrijblijvend een stoel te laten ‘aanmeten’. Op de 55 Plus Expo in Zwolle kunt u kennismaken met het comfort van een stoel die echt bij u past. Bezoek de website www.wagenmanswonen.nl voor een korting van €4,- op de entreeprijs.

Alles onder één dak
De 55 Plus Expo is een complete huishoudbeurs met 100 verschillende exposanten, alles voor de 55-plusser onder één dak. Zo vindt u alles op het gebied van wonen & leven, reizen, gezondheid & beweging, mode & beauty en een groot informatieplein. Naast het grote aantal diverse stands, vinden er ook verschillende activiteiten plaats. De 55 Plus Expo is dagelijks te bezoeken van 10.00 tot 17.00 uur. Kijk voor meer informatie over de beurs op www.55plusexpo.nl.

Deel dit:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sukerbiet op Social Media

Andere berichten