VV Lemelerveld neemt na 5 jaar afscheid van hoofdtrainer Richard Smit

Afgelopen dinsdag heeft na 5 jaar Richard Smit afscheid genomen van v.v. Lemelerveld. Na de laatste training heeft voorzitter Mark Brok de oefenmeester van het eerste team toegesproken en bedankt voor de afgelopen jaren.

Richard is begonnen als stage voor zijn trainerscursus  bij toenmalig hoofdcoach van het eerste team Edwin Duim. Tijdens 2e seizoenshelft kwam Richard destijds al onverwacht al voor de groep te staan wegens fysieke ongemakken van Edwin en heeft Richard mede er aan bijgedragen dat Lemlerveld zich dat seizoen gehandhaafd heeft in de 3e klasse. In het daaropvolgende seizoen is Richard aangesteld als hoofdtrainer en zijn er in een periode van vijf jaar nog meer mooie resultaten geboekt.

In het eerste seizoen dat de oefenmeester uit Heino Lemelerveld 1 onder zijn hoede had, promoveerde het elftal naar de 2e klasse. Het daaropvolgende seizoen handhaafde het team zich voor het eerst in de clubhistorie in deze klasse. In het seizoen 2018/2019 ging Dalfsen er met de titel vandoor, maar werd Lemelerveld knap tweede. Afgelopen seizoen ging het eerste elftal aan de leiding in de 2e klasse Noord, maar als gevolg van corona kwam hier abrupt een einde aan.

Dit jaar werd het seizoen helaas al na enkele wedstrijden afgebroken door Corona. Ondanks dat heeft Richard geprobeerd toen het weer mocht op een leuke en creatieve manier training te geven. Ook toen het seniorenvoetbal helemaal stil lag, is hij doorgegaan met training geven bij de jeugdteams toen deze teams nog wel mochten trainen.

De vereniging is Richard erg dankbaar voor zijn prestaties met het eerste elftal en wenst hem het allerbeste toe aankomend seizoen bij Holten.

 

Deel dit:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Advertenties

Sukerbiet op Social Media

Andere berichten