VV DES winnaar SNO Enquête

Mede door de Coronapandemie staat de voetbalarbitrage onder druk. De afgelopen periode zijn in District Oost meer dan 15 % van de (assistent) scheidsrechters gestopt met het uitoefenen van hun hobby. In samenspraak met de KNVB zijn de COVS verenigingen druk bezig met het organiseren van nieuwe opleidingen en cursussen, om op deze wijze het tekort tegen te gaan. Een zeer goede begeleiding vanuit voetbalclubs heeft ook een positieve bijdrage aan het plezier van arbiters. Dit heeft VV DES uit Nijverdal zeer goed voor elkaar!

Scheidsrechtersvereniging Nijverdal en Omstreken (SNO) levert (assistent) scheidsrechters voor vriendschappelijke duels bij 44 verenigingen in de directe omgeving. Onze leden geven (bij zowel competitie- en vriendschappelijke wedstrijden) door middel van het invullen van de SNO enquête een beoordeling over de wijze waarop ze worden ontvangen door clubs. Denk hierbij aan onderwerpen zoals gastvrijheid, facilitaire aspecten en veiligheid.

Mede door Corona was er nog geen geschikt moment gevonden voor het overhandigen van de prijs. Afgelopen zaterdag stond de eerste thuiswedstrijd in de competitie gepland voor VV DES. De Nijverdalse derby tegen VV Hellendoorn! Volgens alle aanwezigen een prachtig moment voor de uitreiking!

Talentvol arbiter Stan Endeman uit Luttenberg heeft namens SNO deze prachtige prijs mogen overhandigen aan het bestuur van VV DES. VV DES zal als prijs een bezoek krijgen van de Technische Commissie van SNO. Deze heren zullen een spelregelavond (op een interactieve wijze) gaan invullen!

Via deze weg willen wij als bestuur van SNO VV DES van harte feliciteren met de gewonnen prijs en hopelijk mag VV DES als voorbeeld fungeren voor andere amateurclubs in de regio.

Deel dit:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Advertenties

Sukerbiet op Social Media

Andere berichten