Vrijwilligers Natuurlijk Heidepark bouwen door

Afgelopen jaar is er een geweldig mooi hoofdgebouw neergezet door de vrijwilligers van Natuurlijk Heidepark. Nu is het voor hen tijd om aan de slag te gaan met hun eigen werkplaats en groepsruimte. Achter het gebouw (overkapping zandbak) is een extra ruimte gecreëerd zodat de vrijwilligers straks één grote werkplaats hebben waar ze ook binnen kunnen werken bij slecht weer, dat werkt wel zo prettig.

De zandbak die onder de overkapping zat zal ruimte gaan maken voor een groepsruimte waarvan de schuifwanden bij mooi weer opengezet kunnen worden. Hier kunnen straks kleine kinder- en familiefeestjes gehouden worden en hebben de vrijwilligers een fijne pauze-ruimte.

Dankzij de Rabobank actie hebben de vrijwilligers de mogelijkheid om deze ruimte gezellig aan te kleden, iedereen nog bedankt voor het stemmen op ons!

Dit jaar zal het kabouterdorp vergroot worden en komt er ook nog een extra speeltoestel bij die wij van basisschool de Sprankel hebben gekregen. Basisschool de Sprankel, dankjewel!

Er is ook een nieuwe afscheiding gemaakt tussen het kabouterdorp en de opslagruimte zodat dit er veel netter uitziet. In de toekomst willen wij er nog wat extra paddenstoel huisjes bij gaan bouwen. Zo blijven wij ons gratis toegankelijk kabouterdorp steeds verder door ontwikkelen.

Naast de bouwwerkzaamheden zijn er ook veel vrijwilligers druk met het reguliere onderhoud. Dus zit je thuis en denk je, ik wil ook wel eens een middagje aan de slag bij Natuurlijk Heidepark. Voel je dan welkom en kom ons helpen zonder enige verplichting. Kom langs op een dinsdagmiddag, mail naar info@natuurlijkheidepark.nl of bel met Gerard, tel. 06-37649256

Wij zoeken overigens ook nog een secretatis voor het bestuur, wie komt ons helpen?

In een eerdere Lemelervelder en op Sukerbiet hebben jullie al kunnen lezen dat er op 1 januari weer een geslaagde nieuwjaarsduik was waarbij zelfs deelnemers uit andere dorpen aanwezig waren. Wij zijn er trots op dat Natuurlijk Heidepark dit jaar het ‘goede doel’ was en hebben dankzij deze v.d. Most Nieuwjaarsduik een mooie bijdrage ontvangen voor een nieuwe koffiemachine. Bedankt!

Al met al zitten wij dus ook deze winter niet stil en werken wij al weer naar de opening van het nieuwe seizoen toe. In het klimbos zijn een aantal elementen vervangen waardoor nu de ‘simpele’ route ook een zipline heeft gekregen en de lastige autobanden in de moeilijke route hangen. Dat is een mooie aanpassing waar ook de klimmers blij mee zullen zijn.

Het klimbos gaat in de voorjaarsvakantie (eind februari) al weer open. Wij komen nog met een leuke actie voor de Lemelervelders en omgeving zodat iedereen die nog niet geklommen heeft dat toch eens een keer kan proberen. Houd de Lemelervelder, Sukerbiet en social media de komende weken dus in de gaten.

Wij zien jullie komend seizoen graag bij Natuurlijk Heidepark als vrijwilliger of bezoeker.

Samen gaan wij er een mooi jaar van maken.

Foto’s Hans Heerink

Foto’s: Ronny Langenkamp

Deel dit:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertenties

Sukerbiet op Social Media

Andere berichten