Vrijdagavond films én Kindervoorstelling Professor S in theater de Stoomfabriek

Zin in een avondje uit met vrienden of familie? Of gezellig met je kinderen naar het theater? Voor de komende maand staan er nog een aantal film op het programma én een hele leuke kindervoorstelling! Reserveer snel je stoel op www.theaterdestoomfabriek.nl

Onze programmeurs hebben ook al een aantal voorstellingen voor het nieuwe theaterseizoen ingepland. O.a. superleuke kindervoorstellingen, de prachtige film ‘De acht bergen’, naar het boek van Paolo Cognetti en een tribute to Amy Winehouse in de Trefkoele +. Wil je er bij zijn? Reserveer dan alvast een ticket via onze website en zet het in je agenda!

🎞️Vrijdagvond Film: Madres Paralelas | VR 28 APR. • 20:00 UUR

Met MADRES PARALELAS komt de Spaanse meester Pedro Almodóvar opnieuw met een fascinerende blik op moeders en moederschap. Na het grote succes van het autobiografische DOLOR Y GLORIA maakt Almodóvar vrouwen weer het middelpunt van zijn werk met prachtige rollen van Penélope Cruz en Milena Smit.

🎞️Vrijdagavond Film: Close  | VR 12 MEI • 20:00 UUR

Het kinderleven lijkt vaak zo simpel. Je gaat naar school om te leren, speelt met vrienden en hoeft bijna niks zelf te doen, want dat doen je ouders. Wat nog wel eens wordt vergeten, is dat kinderen zich ontwikkelen. Dat brengt veel teweeg omdat die kleine mensjes niet weten hoe ze daarmee om moeten gaan. Lukas Dhont snapt dat maar al te goed en brengt dat prachtig naar voren in Close.

Professor S (7+) | ZO 21 MEI • 15:00 UUR

Een vrolijke, magische voorstelling over het brein. Professor S. – een ‘Ted Talk’ voor kinderen over het brein! Simie, de assistent van de Grote Professor S., reist met zijn voorbeeld-brein door het land. Hij geeft een wervelende les over het brein aan iedereen die het maar wil horen. Hij vertelt over zenuwen en verbindingen, over bewegen, over eten en over dingen vergeten. Maar waar was hij nou gebleven? Zijn praatje loopt in de soep als hij steeds maar weer wordt onderbroken omdat zijn oma belt. En dan raakt oma ook nog kwijt!

 

🎞️Vrijdagavond Film: The Duke | VR 26 MEI • 20:00 UUR

The Duke is een luchtig, waargebeurd verhaal van regisseur Roger Michell over een altruïstische kunstroof ontvouwt zich tot een milde kritiek op een neerbuigende, cynische overheid.

Altijd op de hoogte van de laatste voorstellingen of het laatste nieuws rondom een voorstelling? Volg ons dan op Facebook en/of Instagram:

👉 Facebook: destoomfabriek

👉 Instagram: theaterdestoomfabriek

 

Deel dit:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *