Voorwaarts DS 2 heeft geen schijn van kans tegen LHC DS 1

Op deze late zondagmiddag was het tijd om het op te nemen tegen de nummer 11 van de competitie, namelijk Voorwaarts DS2.De dames van Auto van Ewijk/LHC begonnen de wedstrijd scherp in de dekking en speelden op snelheid in de aanval. Door het snelle spel gingen ze met 8-17 rusten. In de rust werd besproken dat de dames de focus moesten houden op het terug verdedigen.

In de 2e helft konden de dames van Auto van Ewijk/ LHC, door veel break-outs nog ruimer uitlopen, tot een eindstand van 14-39. Ondertussen staat Auto van Ewijk/LHC DS1 met 34 punten nog steeds ongeslagen aan kop!

Volgende week zondag spelen de dames van Auto van Ewijk/LHC om 12:40 uur in Lemelerveld tegen de nummer 3 waar ze nog niet eerder tegen hebben gespeeld dit seizoen, namelijk de dames van Havana.