Voorverkoop Luttenberg LIVE gestart

De Luttenbergse muziekvereniging De Bergklanken tovert op 15 juni de plaatselijke sporthal om tot een prachtige muziekhal voor Luttenberg Live, een avondvullend muzikaal feest der herkenning. En jij kunt er bij zijn, want de voorverkoop is begonnen. Reserveer  vast een plaatsje aan de bar of een stoeltje in de muziektempel, want vol is vol en dit wil je niet missen.

Maar Luttenberg Live, wat houdt dat in? Nou, De Bergklanken bestaan dit jaar 40 jaar en dat gaan ze vieren ook! Op 15 juni verandert de sporthal in het gezelligste café van Salland, en is iedereen uitgenodigd voor een drankje. En natuurlijk ontbreekt ook de muziek niet! Sterker nog, De Bergklanken heeft voor de gelegenheid de crème de la crème van muzikaal Luttenberg uitgenodigd voor een avondvullend muzikaal programma. Zangers, zangeressen, muzikanten, zelfs complete rockbands als Stillus, The Hillrockers en meidengroep Cloud 9; iedereen draagt zijn of haar muzikale steentje bij.

Het resultaat is een avondje zomers zwijmelen op Robbie Williams en Racoon, hemels høken op Bökkers en Normaal en ongegeneerd meeblèren met Guus Meeuwis en André Hazes. Allemaal live, en helemaal Luttenbergs.

Noteer 15 juni vast in de agenda en zorg dat jij een plekje reserveert! Kaarten kosten € 5,00 en zijn verkrijgbaar bij Coop Alfring en Mark Veldkamp Vloeren en Raamdecoratie of te bestellen per mail via info@debergklankenluttenberg.nl  Meer info is te vinden op de website www.debergklankenluttenberg.nl, op  facebook.com/muziekvereniging.luttenberg en op Instagram bergklankenluttenberg.

 

Deel de berichten op social media en maak kans op 2 gratis toegangskaarten!

Geef een reactie