Versierde fietsenoptocht Koningsdag

Hiep, hiep, hoera. Zaterdag gaat het weer gebeuren. Koningsdag, een feestelijke gebeurtenis, die we ter ere van ons Koningshuis, samen gaan vieren. En uiteraard mogen de oranje kleuren, in welke vorm dan ook, niet ontbreken.
Op Koningsdag is muziekvereniging Polyhymnia natuurlijk ook weer van de partij om de feestelijkheden muzikaal te ondersteunen. We zullen door diverse straten van Lemelerveld lopen, om iedereen alvast op te warmen voor de feestelijkheden, later die middag, op het Kroonplein. Tijdens de optocht maken we om 15:00 uur een stop bij de Brugstede om vandaar uit alle mooie versierde fietsen en skelters te begeleiden. Ook dit jaar zijn er weer mooie prijzen te winnen voor de best versierde fiets of skelter! Dus, doe je best om er weer iets moois van te maken!
Iedereen die mee wil doen, kan om 14:45 uur verzamelen bij de Brugstede. Vergeet niet om al je familie, vriendjes en vriendinnetjes mee te nemen! Na de optocht is er van alles te beleven op het Kroonplein.
Mocht je, ook op Koningsdag, al een voorproefje willen hebben van ons optreden. Gewoon omdat je een enorme Fan bent of om een andere goede reden. Polyhymnia zal ook de festiviteiten in Hoonhorst een extra feestelijk tintje geven. En ook daar mogen de prachtige oranje en rood-wit-blauwe creaties niet ontbreken.
Tevens zullen ’s ochtends enkele leden van de fanfare, traditiegetrouw, het Wilhelmus ten gehore brengen bij het Anker en de Brugstede tijdens het hijsen van de vlag.
Kortom, deze Koningsdag gaat weer een vrolijke en gezellige dag worden waarbij Polyhymnia niet mag ontbreken.

Deel dit: