Verkeer tijdens Sukerbietenfeest

Op woensdag 14 augustus worden de Dorpsstraat, de Ellenbroeksbrug, de Vilstersestraat en de Brugstraat vanaf 06.00 uur afgesloten voor de braderie. De kinderrommelmarkt is op het Kroonplein tussen de Kerkstraat en het blauwe tegelpad. Verzoek is om dinsdagavond geen auto’s te parkeren op het Kroonplein tussen de Kerkstraat/Kanaaldijk en het blauwe tegelpad. De winkels aan het Kroonplein blijven bereikbaar via oversteek Mr. Gorisstraat-Kletsmajoor. De parkeerplaatsen op het Kroonplein aan de kant van de Coop blijven voor winkelend publiek bereikbaar.

Op vrijdagavond tussen 17.00 uur en 21.30 uur wordt het Ringsteken met paard en wagen gehouden in de Dorpsstraat, de weg langs winkels aan het Kroonplein, de Blikman Kikkertweg, door land Jansen Holleboom en achter voetbalveld weer via de Nieuwstraat naar de Dorpsstraat. Gelieve geen auto’s parkeren langs het parcours aan de Dorpsstraat en Nieuwstraat. Winkels blijven bereikbaar.

Op zaterdag is er overdag American Day met tal van activiteiten op het hele Kroonplein (tot aan blauwe tegelpad). De Ellenbroeksbrug wordt afgesloten. U kunt die dag parkeren voor de Coop/Kruidvat. Die ochtend en deel van de middag wordt voor de survival ook de Kanaaldijk-Noord afgesloten en een klein stukje nieuwbouw Nieuwe Landen.

Op zondag worden tussen 12.45 en 16.00 uur de Dorpsstraat, Vilstersestraat, Kroonplein, Kanaaldijk, Kerkstraat (t/m afslag Mr. Gorisstraat) en de B. Kikkertweg afgesloten voor doorgaand verkeer vanwege de triatlon. In geval u op het Kroonplein parkeert, dan graag op stuk voor Reimink of tussen Zwakenberg en Vitalogica. De triatlon gaat onder andere via Vilstersestraat, Dorpsstraat en Nieuwstraat. Gelieve aan die wegen geen auto’s parkeren.

Op www.sukerbietenfeest.nl staan situatietekeningen van het centrum (map Informatie, centrum tijdens Sukerbietenfeest). Als u (andere) vragen heeft, kunt u via mail info@feestweeklemelerveld.nl contact met ons opnemen.

Geef een reactie