Verhuizen, zo kan het ook!

Verhuizen is niet altijd even makkelijk, al helemaal niet als je bovenin een appartementencomplex gaat wonen. Dan kan het helpen om een beetje creatief te zijn met de verhuismethode. Als alle huisraad niet goed in een te kleine lift past, hoe breng je het dan naar boven?

Mensen die gistermiddag langs de Lemelerveldse Nieuwe Landen fietsten/liepen konden aanschouwen hoe Berry Drenten, een ingenieuze Lemelervelder, zijn spullen verhuisde met behulp van een kraanauto en een zeecontainer.

Zowel keuken als inbouwkast als andere spullen konden beneden de container in om ze vervolgens omhoog te hijsen naar de juiste verdieping. Eenmaal daar kon alles gemakkelijk uitgeladen en geïnstalleerd worden.

Een paar keer op en neer met de container was dus afdoende, en stond gelijk aan een hele dag in de weer met een veel kleinere lift. Met behulp van een slimme kraanchauffeur en twee verhuizers was de hele klus binnen drie uurtjes geklaard. Het hele schouwspel is vastgelegd met een aantal foto’s en is daarom voor een ieder hier opnieuw  te bekijken.

foto’s: Hans Heerink

Geef een reactie