Veel Zorg en Welzijn in Lemelerveld!

Er is in Lemelerveld een groot aanbod op het gebied van Zorg en Welzijn. Op Sukerbiet.nl staat veel informatie op het gebied van Zorg en welzijn. Er is zelfs een apart tabblad voor ingericht, waar je via buttons die informatie gemakkelijk kunt vinden. Hierboven een afbeelding van deze pagina met buttons.

Als u zorg en aandacht nodig hebt is het belangrijk dat u of uw omgeving weet waar deze te vinden is. De komende weken willen we een aantal van deze buttons eruit lichten en verder aan u voorstellen.
De komst van ouderenwerker Wendy Leeuwenkuyl was een mooie aanleiding om te beginnen met Saam Welzijn, te vinden onder de button Algemeen.
Uitgangspunt van Saam Welzijn is dat iedereen mee kan doen in de samenleving. Saam Welzijn wil zichtbaar zijn in het dorp en wil van de Lemelervelders horen wat er speelt en waar behoefte aan is. Hier spelen we op in en daardoor kunnen we maatwerk bieden. Neem bij vragen of wensen daarom contact op met Saam Welzijn.
Voor meer informatie ga je naar het tabblad Zorg en welzijn, button Algemeen, waarna je kunt klikken op de button SAAM Welzijn.

Deel dit:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertenties

Sukerbiet op Social Media

Andere berichten