Veel prijzen te winnen tijdens de “Moonlight Shopping” bij Coop Neppelenbroek

Zo vlak voor de kerstdagen staat op vrijdagavond 20 december Coop Neppelenbroek in het teken van de “Moonlight Shopping”. Gezellig kerstboodschappen doen onder het genot van een drankje en een hapje. De koffie staat klaar, de gluhwein is warm en er valt veel te proeven. Bij Coop maken ze er de 20ste een waar kerstfeest van.
Het is niet alleen een reden om voor de gezelligheid deze avond naar de Coop te gaan. Er vallen ook hele leuke prijzen te winnen waaronder een drietal gevulde boodschappentassen t.w.v.€ 30.-, een gourmetset, een drietal blenders, een loopauto en een pizzapan. Meedoen is heel eenvoudig, op de kassabon zet u uw naam en telefoonnummer en de winnaars worden aan het einde van de “Moonlight Shopping” avond bekendgemaakt.
Tijdens de Moonlight Shopping staan er nog meer Lemelerveldse ondernemers voor u klaar. Ze hebben allemaal een standje in de supermarkt met o.a. sieraden, interieur, eigen gemaakte wenskaarten, informatie over yoga en vers gebakken knieperties.

Moonlight Shopping; veel sfeer, kerstmuziek en uw Coop medewerkers lopen in feestelijke kleding rond om al uw vragen te beantwoorden en u van advies te dienen.
Ze hebben er zin in bij Coop en hopen u te begroeten a.s. vrijdagavond.

Geef een reactie