Vechtgenotenhuis pakt uit op Wereldkankerdag

OMMEN – 4 februari is het Wereldkankerdag. Ieder jaar wordt op die dag stilgestaan bij de impact van kanker, een ziekte waarmee een op de drie Nederlanders in zijn of haar leven wordt geconfronteerd. Slogan dit jaar is: ‘Kanker zet je wereld op de kop’ en 216 organisaties uit de zorg, preventie en inloophuizen zetten zich die dag in om hun gezamenlijke aanbod onder de aandacht te brengen. Het Vechtgenotenhuis doet uiteraard mee aan deze dag en zet haar deuren wagenwijd open.

Het inloophuis is normaliter al een warm thuis voor iedereen die met kanker te maken heeft (gehad) en velen weten hun weg te vinden naar het huis. Waar de één behoefte heeft aan een luisterend oor wil de andere graag scheppend bezig zijn en zijn of haar gevoel in een creatief project verwoorden. In het kader van Wereldkankerdag heeft het Vechtgenotenhuis alle registers open getrokken om een nog gevarieerder en mooi programma samen te stellen om deze bijzondere dag te ondersteunen en meer glans te geven.

Vanaf tien uur is iedereen van harte welkom voor een verwenochtend waar genoten kan worden van een schoonheidsbehandeling of massage. Nagels worden door een styliste verzorgd en wie wil krijgt een kleurenadvies zodat de verkeerde kleur kleding kopen niet meer voorkomt. Voor vrouwen die een borstamputatie hebben ondergaan zijn medewerkers van Stichting Breiboezem aanwezig. Zij voorzien je met alle liefde van een gratis gebreide borstprothese. Voor meer informatie ga naar: www.vechtgenoten.nl

Deel dit:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertenties

Sukerbiet op Social Media

Andere berichten