Vechtgenoten Jeugdkamp gaat door

OMMEN – Het was nog even spannend, of het zevende Jeugdkamp van het Vechtgenotenhuis aankomende september door zou gaan. Al jaren zet een enthousiaste groep zich in om een fantastisch weekend voor de jeugd in elkaar te draaien en uit te voeren. Dit kamp vind plaats in de Wolfskuil in Ommen. Afgelopen jaar hebben we helaas van enkele begeleiders afscheid genomen waardoor het overgebleven team behoorlijk afgeslankt was en het onduidelijk was of het kamp door zou gaan of niet.

Ietwat zorgelijke gezichten dus, tijdens de eerste vergadering van het jeugdkampteam. Maar vol enthousiasme is op men op zoek gegaan naar nieuwe mensen die het team weer compleet kunnen maken. Dat is gelukt. Er staat een team van dertien man/vrouw klaar, die in het weekend van 27 september ongeveer 25 kinderen onder hun hoede gaan nemen. Een weekend lang wordt er plezier gemaakt met kinderen die in hun jonge leven al met kanker zijn geconfronteerd.

Thema dit jaar is op ontdekkingsreis. Survival-achtige spelletjes en opdrachten worden gespeeld en zoals elk jaar is er  een middag ingepland voor workshops. Kortom een weekend vol uitdagingen, gezelligheid en veel plezier. Kinderen die al vorig jaar mee zijn geweest krijgen automatisch bericht en nieuwe kinderen aanmelden kan een mail te sturen naar: Jeugdkamp@vechtgenoten.nl.

Geef een reactie