Vaste prik: tennissen met Pinksteren

Het tennispark van TV Lemelerveld was tijdens de Pinksterdagen het decor van het 26e Wagenmans Wonen Pinkstertoernooi. Zo’n 90 deelnemers verdeeld over speelsterktes 4 t/m 8 hebben gestreden om de eerste plek in hun klasse. Het toernooi verliep gesmeerd. Ondanks de wisselvallige voorspellingen zijn alle wedstrijden zoveel mogelijk volgens planning gespeeld. Ook voor de inwendige mens wordt altijd goed gezorgd. Naast de heerlijke soepjes, broodjes en salades, was er op zaterdagavond de mogelijkheid om mee te doen aan de barbecue van onze huiskok Bennie Reimink. En op zondag verzorgde hij een heerlijke plate voor de geïnteresseerde deelnemers en supporters. Kortom, ‘even’ naar de tennis gaan, is er vaak niet bij. Dat kan zomaar uitlopen tot een halve dag, zo niet langer. Daar doet onze hoofdsponsor nog een schepje bovenop. De zachte lounge sets van Wagenmans Wonen ter uitbreiding van ons terras, maken van een middagje tennis kijken een zeer ontspannen uitje. Veel deelnemers en supporters komen daarom al jaren terug en zijn kind aan huis tijdens de Pinksterdagen.

De finaledag was een heerlijke zonnige dag met vele spannende wedstrijden die in 3 sets beslist moesten worden. Zie onderstaande overzicht voor de uitslagen. Vaste prik is de grote verloting aan het einde van het toernooi. Vele sponsoren verzorgen altijd één of meerdere leuke prijzen, waarvan de opbrengst ten goede komt van onze tennisjeugd. De hoofdprijs, een LG LCD tv, werd gewonnen door Yvette Veltmaat.

We bedanken Wagenmans Wonen en alle andere sponsoren voor hun bijdrage aan wederom een super geslaagd toernooi. We hopen iedereen volgend jaar weer te mogen begroetten!

Gemengd dubbel 4, 15+
1. Benno Witzand en Jennieke Slettenhaar
2. Jeroen Talen en Aniek Boeve

Dames enkel 5, 15+
1. Jennieke Slettenhaar
2. Kim Bokking

Heren enkel 5, 15+
1. Melvin Rensink
2. Anton Bouwhuis

Dames dubbel 5, 15+
1. Merel van Brink en Loes Vreriks
2. Kim Bokking en Eline Esveldt

Heren dubbel 5, 15+
1. Hans Galgenbeld en Peter Kapteijn
2. Daniël Akca en Koen Pluimers

Dames dubbel 6, 15+
1. Ellen Nijenhuis en Yvette Veltmaat
2. Hilde Elshof en Eef Koenjer

Gemengd dubbel 6, 15+
1. Manuel Veldhuis en Anneke Oud-Hutten
2. Jesper Wielinga en Loes Vreriks

Heren enkel 7, 17+
1. Joris Zandman
2. Rene in de Wal

Dames dubbel 7, 17+
1. Eef Koenjer en Anne in de Wal
2. Annie Jansen-Hollebooom en Gea Nahuis

Heren dubbel 7, 17+
1. Arnold Euren en Sjoerd van Hoogmoed
2. Gerbrand Jansen en Wilfred Waaijerink

Gemengd dubbel 7, 17+
1. Koen Pluimers en Liesbeth ter Steege
2. Wilfred Waaijerink en Kim Eilert

Dames enkel 8, 17+
1. Michelle Ravenshorst
2. Annelies Nauta

Geef een reactie