Van der Most sponsort Beachballen LHC

Wat is het fijn dat wij in deze Coronatijd gebruik kunnen maken van het nieuwe Beachveld op Sportpark Heidepark. Alle jeugd- en seniorenteams trainen buiten op het Beachveld en gooien met veel plezier een balletje over. Beachballen zijn van ander materiaal gemaakt en kleiner in omvang dan de ballen die in de zaal worden gebruikt. Er moesten dus nieuwe ballen aangeschaft worden om Beachhandbal te kunnen spelen.

Bakkerij van der Most draagt Auto van Ewijk/LHC al jaren een warm hart toe. Wij vinden het dan ook erg fijn dat Bakkerij van der Most heeft aangegeven deze nieuw Beachballen voor hun rekening te willen nemen!

Bakkerij van der Most staat midden in de samenleving, gevestigd in de kernen van verschillende dorpen in en rondom Lemelerveld. ‘Mede daarom vinden wij het belangrijk om de lokale verenigingen te ondersteunen’, aldus Mark van der Most.

Wij zijn Mark van der Most heel erkentelijk voor dit gebaar en zullen met veel plezier deze nieuwe Beachballen tijdens trainingen en wedstrijden gebruiken!

Namens Auto van Ewijk/LHC
Nicole van Oene

Deel dit:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Advertenties

Sukerbiet op Social Media

Andere berichten