Vacature verkoopadviseur (32-38 uur)

Dit is je kans!

Kom jij werken bij Wagenmans Wonen en slapen?

Wagenmans Wonen is een specialist op het gebied van interieur. Meubels, stoffering en slapen zijn de drie onderdelen die ons bedrijf bekend hebben gemaakt in de regio. We zijn een ambitieus informeel familiebedrijf waar teamspirit en klantgerichtheid hoog in het vaandel staan en dat al ruim 85 jaar lang. Wij hebben op korte termijn 2 leuke functies beschikbaar.

Wij zoeken per direct een enthousiaste verkoopadviseur voor 4 tot 5 dagen per week. Je adviseert klanten op het gebied meubels, stoffering en slapen.

De nadruk bij ons ligt op persoonlijk eerlijk advies, en niet op prijsonderhandeling. Wij werken samen hard voor onze klanten, daarnaast is er ook genoeg tijd voor een gezellig onderonsje.

Klanten die in onze winkels komen voelen zich aangetrokken tot onze collectie en onze naam, dan wel service. Door goed te luisteren en mee te denken met goede raad en praktische oplossingen, kom je meer te weten over hun woonwensen en slaapbehoeften. Natuurlijk ook over het budget, want die informatie heb je nodig om een passend advies te kunnen geven. Als je duidelijk hebt wat de klant wil, neem je het voortouw in het verdere verkooptraject.

Je vertelt enthousiast over het assortiment van Wagenmans en de mogelijkheden die wij bieden. Ruimtelijk inzicht komt van pas bij het lezen en uitdenken van tekeningen. Eventueel kun je zelf aan de slag met een 3D-tekenprogramma, maar het is geen must. Het adviseren en verkopen staat voorop en eventueel kun je je ontwikkelen tot de slaapexpert van Wagenmans wonen en slapen.

Wat wij jou bieden als verkoopadviseur:
Een uitdagende, veelzijdige en verantwoordelijke baan (32-38uur);
toffe werkomgeving met mooie interieur spullen;
persoonlijk inwerktraject, een combinatie van e-learning en training tijdens werk;
goede begeleiding en hulp van collega’s;
mogelijkheid om je tot de slaapexpert te ontwikkelen bij Wagenmans, waarmee je dan ook meer betrokken wordt bij inkoop etc.;
waardering voor jouw kwaliteiten en ruimte om te doen waar je goed in bent;
goede salaris- en pensioenregeling conform cao.
Jouw profiel
Om van deze baan een succes te maken is jouw gevoel voor klanten én persoonlijke verkoop essentieel. Zorgvuldig uitwerken van een offerte dan wel order is voor jou vanzelfsprekend. Ook vinden wij enthousiasme, nieuwsgierigheid en flexibiliteit belangrijk. Affiniteit met interieur is een pré en een beetje technisch inzicht is wel handig. Verder vinden we het belangrijk dat je wil werken op zaterdag (één keer in de maand een vrije zaterdag) en af toe een zondag (gemiddeld 6 tot 8x per jaar).

Heb jij interesse?
Bij Wagenmans Wonen kom je werken in een gemotiveerd en enthousiast team en is er een informele werksfeer. We bieden je een leuke baan in een creatieve sociale omgeving, waar jong enthousiasme en jarenlange ervaring elkaar versterken.

Stuur dan gauw je motivatiebrief en CV op naar aukje@wagenmanswonen.nl. Mocht je vragen hebben, neem gerust contact via 0572-371273 met ons op en vraag dan naar Aukje of Bas Wagenmans.

Vergeet niet je motivatiebrief mee te sturen, anders nemen we je sollicitatie niet in behandeling.

Deel dit:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Advertenties

Sukerbiet op Social Media

Andere berichten