Vacature verkoop binnendienst/orderverwerking (24-38 uur)

Dit is je kans!

Kom jij werken bij Wagenmans Wonen en slapen?

Wagenmans Wonen is een specialist op het gebied van interieur. Meubels, stoffering en slapen zijn de drie onderdelen die ons bedrijf bekend hebben gemaakt in de regio. We zijn een ambitieus informeel familiebedrijf waar teamspirit en klantgerichtheid hoog in het vaandel staan en dat al ruim 85 jaar lang. Wij hebben op korte termijn 2 leuke functies beschikbaar.

Verkoop binnendienst/orderverwerking
Wij zoeken per direct een enthousiaste communicatieve medewerker voor de verkoop binnendienst voor 3 tot 5 dagen in de week.

De medewerker verkoop binnendienst is een visitekaartje van onze onderneming. Correct, vriendelijk en efficiënt onze klanten en leveranciers telefonisch te woord te staan vinden wij belangrijk.

Je verwerkt verkochte meubels in het systeem en gaat dit bestellen bij leveranciers. Tevens zorg je ervoor dat dit orderproces optimaal blijft verlopen en verstrek je klanten informatie over levertijden. Je bent ook nauw betrokken bij afhandeling van service, eerst administratief en op den duur ook zelf meer service zelfstandig afhandelen.

In deze functie verwachten we vooral dat je secuur bent en goed kunt communiceren en overleggen met zowel verkopers in de winkel en klanten die ingelicht moeten worden. Je houdt ervan om een spin in het web te zijn. Je kunt zelfstandig werken en houdt graag het overzicht.

Je werkplek is op kantoor, maar vergeet niet dat Wagenmans een winkel is en je daar wel nauw bij betrokken bent.

Wat wij jou bieden als verkoop binnendienst/orderverwerking
Een afwisselende en verantwoordelijke baan (24-38 uur), dagen zijn samen in te vullen;
toffe werkomgeving met mooie interieur spullen;
een ruime (net opnieuw ingerichte) werkplek;
goede begeleiding en hulp van collega’s;
waardering voor jou kwaliteiten en ruimte om te doen waar je goed in bent;
goede salaris- en pensioenregeling conform cao.
Jouw profiel
In deze functie is het van belang dat je goed de Nederlandse taal beheerst, zowel gesproken als schriftelijk. We verwachten dat je in bezit bent van minimaal MBO diploma en een HBO denk- en werkniveau. Je hebt oog voor detail en je vindt het een uitdaging om alles nauwkeurig in te voeren/uit te werken. Het invoeren van orders en telefoon beantwoorden zijn je belangrijkste taken en op den duur komen daar meer service taken bij. De collega’s van de verkoop binnendienst werken nauw samen en helpen elkaar waar nodig. Het is een klein team en daarom vinden wij een enthousiaste positieve instelling en werken in teamverband erg belangrijk.

Heb jij interesse?
Bij Wagenmans Wonen kom je werken in een gemotiveerd en enthousiast team en is er een informele werksfeer. We bieden je een leuke baan in een creatieve sociale omgeving, waar jong enthousiasme en jarenlange ervaring elkaar versterken.

Stuur dan gauw je motivatiebrief en CV op naar aukje@wagenmanswonen.nl. Mocht je vragen hebben, neem gerust contact via 0572-371273 met ons op en vraag dan naar Aukje of Bas Wagenmans.

Vergeet niet je motivatiebrief mee te sturen, anders nemen we je sollicitatie niet in behandeling.

Deel dit:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Advertenties

Sukerbiet op Social Media

Andere berichten