Unicorns in Lemelerveld?

Heeft u ze vandaag, zondag 28 oktober al gespot? Bianca Schipper en haar dochter Kimberly en vandaag vergezeld door Ramona, zijn de uitdaging aangegaan om 200 kilometer te paard af te leggen in 12 dagen.  Het is de 9e dag dat ze door Lemelerveld komen. Ze zijn begonnen in de woonplaatse van Bianca, Culemborg. Gisteren op de rustdag hebben ze kunnen genieten van het middeleeuws festijn in Luttenberg en vandaag vervolgen ze hun reis via Lemelerveld naar Dalfsen en Ommen, via de Bosrandweg en de Diezerstraat, zoveel mogelijk over ruiterpaden, zand en landwegen.

Haar missie? Geld ophalen voor haar vriendin, Nienke Leenman, die gekluisterd is aan een rolstoel. Helaas gaat ze lichamelijk achteruit waardoor ze niet meer in staat is de rolstoel met de hand te bedienen. Een rolstoel genaamd “freee”is het doel zodat ze nog op een gemakkelijke manier haar zelfstandigheid kan behouden. Om de 20.000 euro die hiervoor nodig is, in te zamelen is ze deze trektocht te paard gestart.

Ze zijn te volgen via Facebook, team FreeeUnicorns. De naam is een samentrekking van de naam van de rolstoel Freee en Unicorn, wat staat voor maak je dromen waar! Het is een droom van Bianca om haar vriendin op deze manier te helpen. Woensdag zullen ze geheel in Halloween stijl, gekleed met zwarte capes aankomen bij haar vriendin, die in Aalden, Drenthe woont en daar een bed en breakfast runt.

Help je haar mee haar droom te realiseren?

Elk bedrag is welkom op bankrekeningnummer NL25INGB079.425.38.06 tnv M.Schipper Ophemert, graag onder vermelding van “team Freee Unicorns”.Ook is doneren via Doneerdoel.nl mogelijk. klik op de hierna volgende link: Trektocht te paard voor nieuwe rolstoel.

Hieronder volgt  nog het interview, welke het AD met haar heeft gehouden:

echte-paardenkracht-tweehonderd-kilometer-te-paard-voor-een-nieuwe-rolstoel

Geplaatst door Freeeunicorns op Zondag 28 oktober 2018

Geef een reactie