Unicef Vliegerfestival tijdens opening Natuurbad Heidepark

Unicef Lemelerveld gaat na de kindertriatlon’s en klimspektakel nu op zondagmiddag 14 april om 14.00 uur een vliegerfestival organiseren tijdens de openingsdag van Natuurbad Heidepark.

Alle basisschool kinderen uit Lemelerveld en omgeving mogen meedoen. Na de officiële opening kunnen de kinderen een vlieger kopen en dan deze eerst inkleuren. Daarna gaan we proberen te vliegeren. Dus we hopen op de nodige windkracht , zeker gezien het normaal heerlijk vertoeven is bij het natuurbad uit de wind.

Mocht er bijna geen wind staan wijken we uit naar de overkant en mogen we in het weiland van de familie Vrolijken. Natuurbad Heidepark en Unicef hopen op een hele gezellige drukke middag waar naast het genieten van het vliegeren ook onze nieuwe Unicef grabbeljurk in gebruik wordt genomen waar leuke presentjes uit tevoorschijn komen.

Tevens worden er pannenkoeken gebakken, marshmallows geroosterd en kunnen de vele speel mogelijkheden van het Natuurbad bewonderd en gebruikt worden en niet te vergeten kunt u de abonnementen komen halen voor weer een heel seizoen genieten aan, om en in het water.

De opbrengst van dit vliegerfestijn komt ten goede aan Unicef, die kinderen in vluchtelingenkampen ook wil laten spelen en plezier maken. Zeker voor deze kinderen is dit van groot belang om de trauma’s te kunnen verwerken. We hopen op een grote opkomst om er samen een gezellige geslaagde middag van te maken.

Vrijwilligers Unicef Lemelerveld; Trijntje Grootemarsink, Janske Grootemarsink, Diana Brok, Diny Laarman en Klazien Broeks.

Voor informatie:
Klazien Broeks tel. 0572-373270 06-25224012
www.unicef.nl

Geef een reactie