Unicef Vliegerfestival tijdens opening Natuurbad Heidepark

Zondag 14 april bent u allen van harte welkom om 14.00 uur bij de opening van Natuurbad Heidepark om een abonnement te komen halen en om mee te genieten van het Unicef vliegerfestival.

Kinderen kunnen een vlieger kopen en deze eerst mooi inkleuren, om daarna bij voldoende wind te gaan vliegeren.

Roompot Vlieger GIF - Roompot Vlieger Roompotvakanties GIFs

Maar er is meer te beleven; een kijkje nemen in het kabouterbos met daarin plaats voor de Unicef kabouter die aangeboden wordt, smullen van pannenkoeken en marshmallows roosteren. Dan kan er nog gegrabbeld worden uit onze nieuwe unieke Unicefjurk.

Het vliegerfestival wordt mede mogelijk gemaakt door Auto Knobben die de vliegers sponsort en scouting Lemelerveld voor het gebruik mogen maken van materialen. En mocht het nodig zijn voor de nodige wind dan kunnen we gebruik maken van het weiland van de familie Vrolijken.

De opbrengst van dit vliegerfestijn komt ten goede aan Unicef, die kinderen in vluchtelingenkampen ook wil laten spelen en plezier maken. Zeker voor deze kinderen is dit van groot belang om de trauma’s te kunnen verwerken. We hopen op een grote opkomst om er samen een gezellige geslaagde middag van te maken.

Vrijwilligers Unicef Lemelerveld; Trijntje Grootemarsink, Janske Grootemarsink, Diana Brok, Diny Laarman en Klazien Broeks.

voor meer informatie:

Klazien Broeks tel. 0572-373270 of 06-25224012

Unicef www.unicef.nl

Deel dit:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *