Uitvoering Seniorentoneel ‘De Overval’

Het Seniorentoneel van Saam Welzijn heeft op 27 maart en 28 maart een prachtige toneelstuk, met als titel  ‘De Overval, neergezet in zaal Reimink Lemelerveld onder regie van Joop Kieftenbeld. Een Blijspel van anderhalf uur instuderen en uitbeelden. Ga er maar aanstaan.

Een goed gevulde zaal genoot van de diverse rollen. Af en toe was er een kleine hapering wat prima opgevangen werd door de souffleur, maar wat ook zorgde voor hilariteit. En er was perfect geluid, maar dat kun je wel overlaten aan Jan Bielemans, Harrie Kieftenbeld en Erik Muller. De spelers waren ook dit jaar weer prachtig geschminkt door Ria Herbrink.

Velen van u weten hoe het afliep! En voor degene die er niet zijn geweest. U heeft wat gemist!!

De diverse rollen werden neergezet door: Gerritjan Manenschijn, Karel van Horssen, Mieke Maletzky, Mies Boerkamp, Gerda Vlietstra en Marion Koerhuis.

In het slotwoord werd nog een oproep gedaan aan toekomstige spelers om vooral mee te doen met het Ouderentoneel. Toneel spelen geeft veel plezier en houdt je hersenen actief!

Voor meer informatie over bovenstaande kunt u contact opnemen met Irma Hegeman, Saam Welzijn, 0527-372882, i.hegeman@saamwelzijn.nl

Foto’s Martin Zwakenberg

Geef een reactie