UITNODIGING ACITIVITEIT IN DE WEEK VAN DE MANTELZORG

Beste Mantelzorgers, of (zorg)partner die betrokken is bij mantelzorgers,

In november organiseren wij de week van de mantelzorg. Tussen 2 en 16 november organiseren wij diverse activiteiten voor jong en oud waar u er één van mag kiezen. Dit programma is mede tot stand gekomen met de hulp van een aantal mantelzorgers uit de kernen Nieuwleusen, Dalfsen en Lemelerveld.

U kunt zich vanaf nu aanmelden tot 1 oktober en uw keuze voor 1 activiteit kenbaar maken. Dit doet u door het formulier in te vullen op de website van Saam www.saamwelzijn.nl en op de tegel Week van de mantelzorg te klikken. Hier vind u meer informatie over de activiteiten, zoals omschrijving, datum en tijd en de mogelijkheid om u aan te melden.

De activiteiten zijn bedoeld voor mantelzorgers die zorgen voor iemand in de gemeente Dalfsen en u ontvangt deze mail omdat u in ons bestand staat als mantelzorger (of als partner en mee kunt werken aan de verspreiding/publicatie).

Mocht u deze mail ontvangen als mantelzorger, en geen mantelzorger zijn of hierover twijfelen, neem dan gerust contact met ons op.

Speciaal voor werkgevers is er een bijeenkomst op 8 november, geef dit gerust door aan mensen in uw omgeving die werkgever zijn.

Wij stellen dat zeker op prijs.

Mocht het aanmelden op de website niet lukken kunt u bellen met de infopunten in Nieuwleusen / Dalfsen of Lemelerveld, zij kunnen u dan verder helpen.

Zij zijn telefonisch dagelijks bereikbaar van 09.00 – 12.00 uur op telefoonnummer: 0529-793013

 

Deel dit:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertenties

Sukerbiet op Social Media

Andere berichten