Toneelvereniging Tot Nut en Vermaak Vilsteren

Afgelopen vrijdag en zondag heeft Toneelvereniging Tot Nut en Vermaak uit Vilsteren 2 geslaagde uitvoeringen gehad van hun toneelstuk ‘Groeten van de Veluwe’. Een zeer humoristisch stuk over twee families op een camping. Grootmoeder Zwaanswijk heeft een prijs gewonnen bij het invullen van een cryptogram. Een verzorgde vakantie op de Veluwe. Alleen was de locatie anders dan de welgestelde familie had verwacht.

Ook de familie Bruinsma gaat vakantie vieren op dezelfde camping. Dit gezin is het tegenovergestelde van de familie Zwaanswijk en kan gerust onder het kopje “tokkie” geschaard worden. Een en ander zorgt voor hilarische taferelen, welke u aanstaande zaterdag 30 maart nog kunt aanschouwen.

Dus, is de agenda nog leeg voor zaterdagavond? En wilt u een avond lekker lachen? Kom dan naar het Parochiehuis in Vilsteren. De entree bedraagt 6 euro voor volwassenen (inclusief een kopje koffie of thee) en kinderen (basisschool leeftijd) mogen gratis komen kijken. De zaal is geopend vanaf 19.00 uur. Kom op tijd, want vol is vol.

Wij hopen u te zien op 30 maart in Vilsteren.

Geef een reactie