Toneelvereniging Dalmsholte, De geweldige dokter Paul.

 

Afgelopen vrijdagavond stonden de spelers van “Kunst en Vriendschap” na 3 jaar coronaperikelen eindelijk weer op het podium. De angst dat het publiek na die periode niet terug zou komen was ongegrond. De zaal was helemaal uitverkocht. De toneelvereniging heeft de afgelopen 3 jaar niet stil gezeten. Het aantal spelers was behoorlijk geslonken, maar ze hebben in die coronatijd toch een aantal nieuwe spelers binnen kunnen halen. Er waren dus maar liefst 5 debutanten deze keer. Deze debutanten waren: Harriet Tensen, Esther vd Stouwe, Jantiena Boezelman, Richard Goos en Jeroen Groenendijk. Samen met de ervaren toneelspelers Evert Eggen, Ellen Stoevelaar, Rene Vetker, Monique van Lenthe en Harmke Grooters speelden ze het blijspel: De geweldige dokter Paul.

Het stuk speelt zich af in de dierenartspraktijk van dokter Paul. Hij is de opvolger van dokter van der Meulen. Dat deze laatste er wat bijkluste was niet bekend bij dokter Paul. Daar komt hij achter als hij de eerste patienten op bezoek krijgt. Deze hebben wel hele vreemde klachten. Dokter Paul weet zich er soms geen raad mee, maar probeert toch deze patiënten zo goed mogelijk te helpen. Dit leidt tot hele bijzondere reacties en lachwekkende situaties en dat was goed te horen in de zaal. Het wordt nog erger als ook de ex-vriendin van dokter Paul ten tonele verschijnt. Zij heeft een hele grote verrassing voor hem, maar of hij daar blij mee is…..Dan is er ook nog de dierenartsassistente die niet op de hoogte was van het bijklussen van dokter van der Meulen.

Het geheel was onder leiding van regiseusse Dineke van Beesten en souffleur Wim Hulsink.

Bent u enthousiast geworden en wilt u het stuk ook zien? Er zijn op dit moment nog enkele kaartjes te koop voor de uitvoering van zaterdag 25 maart, dus weer er snel bij. U kunt de kaartjes reserveren via telefoonnummer: 0572-372552 ( tussen 18.00 – 19.00 uur) of via het e-mail adres: toneeldalmsholte@gmail.com. Kaartjes die om 19.45 uur niet zijn afgehaald aan de kassa worden in de vrije verkoop gedaan.

Foto’s Martin Zwakenberg

Deel dit:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertenties

Sukerbiet op Social Media

Andere berichten