Tesselhof opleiding succesvol op NK-typen

Het NK-Typen, dat in het Polman voetbalstadion in Almelo werd gehouden op zaterdag 13 april 2019, was succesvol voor Mariëtte Tesselhof van Tesselhof Opleidingen. Een van haar kandidaten: Colin Besselsen werd 3e met 307 aanslagen per minuut (de winnaar had 380 aanslagen per minuut). Dit in de categorie Jeugd tot en met 13 jaar. In deze categorie waren 60 deelnemers.

Bij de Estafette, waarbij 3 deelnemers achter elkaar steeds drie minuten en 20 seconden moeten typen, waren zowel de eerste als de tweede plaats voor teams van Mariëtte.

De tweede plaats was voor Kina Huisman (Heideparkschool) uit Lemelerveld, Lindy Bendijk (Ichthus) uit Lemele en Linde Reimert (Linderte) uit Raalte.

Mariëtte Tesselhof verzorgt al gedurende een aantal jaren toetsenbordtraining in o.a. Lemelerveld en Lemele. Bij de Opleiders werd Tesselhof Opleidingen 2e. Een hele mooie prestatie.

In het Polmanstadion was het goed toeven voor de jeugd. Na de wedstrijd kregen ze een rondleiding door het stadion en mochten ze zelf ook nog een balletje trappen op het grote veld. Ook Bultje, de mascotte van Heracles, was aanwezig. Dit tot groot enthousiasme van de jongelui.

In de categorie volwassenen werd Wendy Lempers-van Hagen 1e. Zij had bruto 643 aanslagen per minuut en netto 583 (na aftrek van 6 fouten). Al met al was het een zeer geslaagd toernooi.

tekst en foto’s: Annet Schoorlemmer 

 

Geef een reactie