Telefoonnummer opvang locatie vluchtelingen

Telefoonnummer locatie
Er is vanaf zondag 14 januari altijd iemand aanwezig op de opvang locatie waar inwoners bij terecht kunnen voor vragen, suggesties of zorgen. Daarnaast is de opvang locatie vanaf zondag 14 januari 24 uur per dag, 7 dagen per week telefonische bereikbaar via 06 3124 1012 .

 Hulp gezocht
We hebben al heel wat hulp aangeboden gekregen. Mooi om de betrokkenheid vanuit het dorp te zien. We zijn erg blij met de aangeboden hulp. Inwoners die willen helpen, zijn zaterdag tussen 13.00 en 16.00 uur van harte welkom voor het in elkaar zetten en opmaken van de bedden.
Voor de zondag hebben we genoeg hulp. Er hebben zich inmiddels voor de zondag voldoende mensen zich aangemeld. Deze inwoners worden door ons [de gemeente Dalfsen] persoonlijk benaderd voor meer informatie en afstemming van het tijdstip. Voor zondag is dus geen extra hulp meer nodig.

Wie komt er naar de opvang
Aanvulling vanuit de gemeente op het eerder geplaatste artikel over wie er komen:

De noodopvang in Lemelerveld organiseren we juist om Ter Apel te ontlasten. Er komen dus wel mensen uit Ter Apel naar de opvang. Mensen die vanwege de drukte bijvoorbeeld nu op de vloer of op een stoel slapen. Deze mensen staan nog aan het begin van hun procedure. In ter Apel zitten ook uitgeprocedeerde mensen, van deze groep zien we vaak de (schrik)beelden op tv, en die mensen komen inderdaad niet naar Lemelerveld.

www.dalfsen.nl/opvangvluchtelingen staat ook de meeste actuele informatie.

Deel dit:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *