Team Sukerbiet haalt weer alles van stal voor de ACON-Kerstwandeling

Op zondag 22 december 2019 organiseert team Sukerbiet weer de Kerstwandeling op de Lemelerberg. Door de diverse activiteiten, met name voor de kinderen, is deze wandeling uitermate geschikt voor een dagje vermaak voor het hele gezin. Er is een gezinsroute van 3,5 kilometer en voor de echte wandelaars 8 of 12 km. Bij de start krijgt iedereen een kerstmuts, zodat je goed gemutst aan de wandeling kunt beginnen.
Onderweg kom je diverse figuranten tegen, die je de weg naar de stal wijzen: De drie koningen die zelf de weg een beetje kwijt zijn, de Kerstman, fladderende engelen, midwinterhoornblazers, ridders en de echte herder met de schaapskudde. Kortom, voor elk wat wils.
De sterren geven de route aan en is tevens een puzzeltocht voor de kleintjes. Uiteindelijk komt iedereen bij de grote ster boven de kerststal aan voor een “meet and greet” met Maria en Jozef. Daar kunt u zich warmen aan de diverse vuurkorven onder het genot van koffie of Glühwein en muziek. Voor de kinderen zijn er gratis pannenkoeken en ranja en een ritje met een van de koetsen van de menvereniging.
De start is aan de Oude dijk 3 en vanaf 11 uur is iedereen van harte welkom. Toegang voor volwassenen is 5 euro en voor de kinderen 2 euro.
We verwachten een grote opkomst dus kom op tijd!
Kijk op www.teamsukerbiet.nl voor meer informatie en tot zondag 22 december.

Geef een reactie