Vrijwilligers gezocht voor `t Olde Manegepeerd

Ingezonden bericht:

Ik kom nu met een oproep, en uitleg. Graag breng ik dit onder de aandacht.

De laatste zondag van de maand is er altijd de kijk en doedag. Maar nu kunnen we door privé omstandigheden de maanden juli en augustus niet door laten gaan. Wel is een ieder welkom op de woensdagmiddag en de zaterdag. Ben je in de buurt op andere dagen en is de deur open kom er dan maar in hoor. Wil je even genieten op het terras met een kop koffie dat kan.
Maar dat is niet alles. Hulp is welkom . Zie onderstaande bericht.

Vrijwilligers gezocht voor de maand augustus en september.
Ik hoop dat er mensen zijn die 1 of meerdere dagen willen helpen.
De datum is nu bekend. Woensdag 31 juli wordt ik geopereerd en ben ik 6 weken uit de running nu hoop ik toch dat er mensen  zijn die zich opgeven als vrijwilliger. De vraag is wel dat je vrij zelfstandig kan werken. Zoals ik door de jaren begrepen heb, is dat het fantastisch werk is dat een manegepaard kan genieten van zijn rust denk je toch dat er vast mensen zijn die als het er op aankomt mee willen helpen.
Dit is nu van groot belang, maar ook voor de toekomst moet er meer geregeld worden. Want weet dat als er zo weinig belangstelling of hulp voor deze vorm van opvang is dat het voor de toekomst wel eens heel moeilijk kan zijn om waar dan ook een manegepaard een goede oude dag te geven.
Natuurlijk ben ik blij dat een ieder het geweldig vind dat een dier op rust kan, maar daarmee alleen kan een manegepaard niet de nodige zorg krijgen.

Adres:Beukenlaan 2 in de grote schuur te Dalmsholte
e-mail:info@manegepeerd.nl
tel: 06-12874764
www.manegepeerd.nl

Deel dit:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertenties

Sukerbiet op Social Media

Andere berichten