SUPER SATURDAY bij De Bevers

Zaterdag 13 april… Dát wordt voor velen van ons een dag om nooit meer te vergeten!  Met maar liefst 7 teams die kampioen zijn geworden en 4 van de 6 dames teams die handhaven in hun eigen competitie, kon het niet anders lopen dan dat het één groot feest zou worden!

Al vroeg in de ochtend werden, door de jongste leden van de vereniging, de laatste wedstrijden gespeeld om het kampioenschap binnen te halen. Met resultaat! En om het kampioenschap helemaal compleet te maken, mochten ALLE kampioentjes met elkaar op de platte wagen om aan heel Lemelerveld te laten horen dat zij de beste zijn! En dan nog de meiden van B2… De zenuwen spatten er vanaf, maar ondanks dat, werd er met volle overtuiging gewonnen. Kampioen nummer 7!

Wat kan je als vereniging dan trots zijn op je jeugdspeelsters. Én natuurlijk de trainers en coaches die er elke week maar weer staan om het beste uit zo’n ploeg te halen. Nogmaals gefeliciteerd!

Nadat al deze feestvierders weer terug kwamen in de sporthal om wat (on)gezond voedsel binnen te krijgen, werd er door dames 1 een voorbespreking gehouden. “Hoe gaan we vandaag die plek in de tweede divisie vasthouden?” Het antwoord op die vraag werd om 21.00 uur beantwoordt, namelijk met een 4-0 overwinning op Emmen ‘95. Hoe de wedstrijd verder is verlopen, kan je teruglezen in het verslag van trainer/coach Eric Eisink.

Al met al dus genoeg reden voor een knal feest. Door de activiteitencommissie werden er allerlei spellen aangeboden en dit zorgde voor ontzettend veel plezier onderling. De nodige muziek kon door iedereen worden afgespeeld en zo kwam iedereen zeker aan dansen toe. Van jong tot oud, de dansvloer stond vol met een geweldige groep leden!

Namens alle leden van de volleybalvereniging, willen wij vrijwilligers, trainers/coaches, scheidsrechters en natuurlijk het publiek bedanken voor weer een mooi volleybalseizoen!

Kampioenen: A2, B2, N6 1, N4 1, N4 2, N3 1, N2 2.

Door: Kaya van Tongeren, Foto’s: Martin Zwakenberg, Foto’s “platte wagen”: Diane Wesseling

Deel dit:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertenties

Sukerbiet op Social Media

Andere berichten