Sukerbietenfeest – #KannieWach’n

Het Sukerbietenfeest trapt op dinsdag 2 augustus af met het Bakkerij van der Most Ringsteken, muziek op het Kroonplein en gezelligheid op de terrassen van de horeca.

Vanaf woensdag is er Kermis, Gein op het Plein en een programma in de feesttenten. Met de Acon Verrückte Mittwoch wordt er meteen geknald. Een middag met veel lol en gekkigheid, verlotingen. De voetjes kunnen van de vloer und die Hände zum Himmel tijdens de Swingo Bingo mit DJ Hidde. Geniet van spetterende optredens van de grootste artiesten die de muziekwereld heeft voortgebracht. En afsluiten met echte Bratwursten. Kortom, die Acon Verrückte Mittwoch dat ist mir Einer. Op donderdag zijn er bekende onderdelen van het Sukerbietenfeest. Nieuw op vrijdag is Coop The Masked Singer. Dit spel is gebaseerd op het gelijknamige televisieprogramma. Zes ‘Bekende Lemelervelders’ betreden deze avond onherkenbaar het podium. In een aantal rondes presenteren zij zich door middel van solo’s en duetten. De beste 3 gaan door naar de finale en strijden om de winst. De deelnemende teams krijgen na iedere ronde de mogelijkheid om voor elk personage een naam in te vullen. Om het wat makkelijker te maken worden er voor iedere Masked Singer de nodige tips gegeven. Vult een team de juiste naam in? Dan levert dat ze punten op. De teams met de meeste punten maken kans op mooie prijzen. Wie deel wil nemen moet een tafel reserveren via sukerbietenfeest.nl.

Op zaterdag tijdens de American Day lijkt de Western Stunt Show de klapper van die dag te worden.
“The Future Guys” haalt, op speciaal daarvoor getrainde westernpaarden, spectaculaire en de meest adembenemende stunts uit. Trickriding is de officiële naam, wij noemen het de ‘Western Stunt Show’. Deze indrukwekkende show wordt geheel in Amerikaanse stijl gegeven. Een kleine show begint om 15.30 uur. Dan volgt tussendoor het finalespel van de Expeditie Sukerbiet om vervolgens om 16.30 uur te kunnen genieten van de grote Western Stunt Show. Op zondag natuurlijk de tentviering, Catering de Haan Sukerbietenbrunch, KokkieBikes Triatlon en kortingsdag op de kermis.

Veel muziek en altijd gratis toegang
Gedurende de hele week zijn er tal van optredens in de feesttenten en op het overdekte terras van bands, DJ’s, artiesten en shantykoren. Op het programma onder andere Stef Ekkel, Zanger Kafke, Harry XXL, LoudFire en Stones Sessions. En alles altijd met gratis toegang. Het Sukerbietenfeest wordt op zondag 7 augustus muzikaal afgesloten door Arjon Oostrom. Die slotmiddag van het Sukerbietenfeest is er eentje waar je u tegen zegt. We kunnen niet wachten! Het complete programma staat op de achterzijde van deze Lemelervelder, in de huis/huis krant welke deze week bezorgd wordt en op Sukerbietenfeest.nl. Veel plezier!

Deel dit:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *