Succesvol weekend in verschillende disciplines voor PSV Lemelerveld!

Tes Wellenberg kwam vorig weekend met haar paard Limited Edition aan start in Broekelo.  Tes reed een foutloze boscross met een tijd van 15 minuten en 17 seconden. Hiermee mocht ze de eerste plek in ontvangst nemen.

Ook Madée en  Estée van Overbeek kwamen aan start in Broekelo. Doordat ze  de meeste hindernissen hoog hebben genomen, het gelukt is om in 1 keer direct door de waterbak te crossen en ze een super tijd hebben neergezet, mochten ze samen de 3e prijs in ontvangst nemen.

Debby Haarman startte met haar C-pony Sky Dancer in Balkbrug. Ze reed in de klasse L2 een nette proef. Van de jury kreeg ze 193 punten, dit was goed voor de 1e prijs.

Ook Pien Schrijver liet van zich horen in Balkbrug. In de klasse b/d reed ze met haar pony Mister Sambuca een nette proef die werd beoordeeld met maar liefst 209,5 punt. Ook dit was goed voor een 1e prijs.

Britt Schrijver startte succesvol bij Nationaal Indoor Salland in Mariënheem. Met haar paard Koko Kanu reed ze een foutloos parcours.  Ze kreeg 80,5 stijlpunten, dit was goed voor een 2e prijs.

Foto boven: Madée  Foto 2 Estée (eigen foto’s)

 

Deel dit:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertenties

Sukerbiet op Social Media

Andere berichten