Strada di Kokkie

Zin om heerlijk te gravelen over de mooiste paden van Salland en Twente en onderweg genieten van onze prachtige omgeving? En hiermee ook een bijdrage leveren aan het goede doel, het KWF.

Dat kan op 18 september.

Want na een lange tijd van geen evenementen is het weer mogelijk een rit te organiseren, en dat gaan we dan ook doen. Team Sukerbiet en KokkieBikes organiseren samen dé gravelrit hier in de regio, de Strade di Kokkie! Alle inschrijfgelden komen geheel ten goede aan het goede doel, het KWF.

Het inschrijfgeld bedraagt € 10,00 (extra giften voor het KWF zijn natuurlijk van harte welkom). Onze startlocatie is bij Natuurlijk Heidepark, Zwembadlaantje 8, 8151 PT Lemelerveld.

Startijd vanaf 8:30 tot 10:00 uur. Er zijn voldoende parkeermogelijkheden vlakbij de startplaats (gewoon de aanwijzingen van de begeleiding volgen). Er zijn 3 mooie gravelroutes uitgezet van ongeveer 55, 75 en 105 kilometer. De route van 55  kilometer wordt uitgepijld met linten, voor de 75 en de 105 kilometer wordt een GPS bestand beschikbaar gesteld. De 55 kilometer route heeft twee verzorgingsplekken en voor de 75 en 105 kilometer zijn er drie waarvan er één op het Bikepark Twente-Salland in Holten is.

Om nog even gezellig na te kunnen praten bij de finish, staat een heerlijke flesje Radler en een broodje braadworst op je te wachten. Heb je geen gravelbike, maar wil je met de mountainbike mee? Laat je dan niet tegenhouden, deze tocht is voor alle fietsen waarmee jij een onverhard pad aan durft.

Aanmelden en inschrijven kan snel en simpel via de site https://www.kokkiebikes.nl/strade-di-kokkie-2022/

Deel dit:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertenties

Sukerbiet op Social Media

Andere berichten