Stemt u ook op Vrienden van Brugstede?

De meeste Lemelervelders  zijn wel eens in Brugstede geweest.

Is het niet op visite bij een bewoner, dan is het bijvoorbeeld  bezoek aan de kerstmarkt.

Behalve voortreffelijke zorg en ontspanning in het woonzorgcomplex zelf, vinden ook er ook regelmatig uitstapjes plaats.

Zo zijn er dit jaar een aantal bewoners een week naar Lourdes geweest en een aantal een dagje uit naar Amsterdam. Deze uitstapjes zijn de deelnemers maar ook personeel en vrijwillgers zo goed bevallen, dat voor volgend jaar ook al weer nieuwe plannen  gevormd worden.

Brugstede is begonnen met de voorbereiding van een tweetal activiteiten waaraan behalve  Brugstede, ook de bewoners van Het Anker en andere hulpbehoevende ouderen in Lemelerveld mogen deelnemen.

De bedoeling is om   “ een dagje uit naar De Efteling “ in mei 2019 te organiseren en een paar maanden daarna, op een dag dat het mooi weer wordt, een “ stranddag ”!

Aan deze activiteiten zijn grote uitgaven verbonden. Denk daarbij aan bijvoorbeeld de kosten van busvervoer, entreegelden  en  personeel.

Daarom doet de Vrienden van Brugstede dit jaar mee aan de Rabobank Coöperatieweken.

Leden van de Rabobank Vaart en Vechtstreek kunnen in de eerste helft van november hun stem uitbrengen. Hoemeer uitgebrachte stemmen op de Vrienden van Brugstede, hoe hóger de opbrengst van de actie en des te lager de bijdrage welke de deelnemers zelf moeten betalen. Daardoor kunnen nóg meer hulpbehoevende oudere Lemelervelders aan de twee activiteiten deelnemen!

Dus Rabobank lid:  Stemt U ook op Vrienden van Brugstede?

STEM DAN HIER

Namens de vrienden van de Brugstede en alle vrijwilligers, alvast hartelijke dank voor jullie steun.

 

Geef een reactie