Start Sukerbietenfeest

GEZELLIGE DRUKKE KINDERROMMELMARKT EN BRADERIE

Stralend weer, niet te heet en een heerlijke frisse wind. Wat wil je nog meer om de feestweek te beginnen? Zeker als alles in de open lucht gaat plaatsvinden. En dat na de enorme buien van gisteren. Een goed begin van het jaarlijkse Sukerbietenfeest.

De kinderrommelmarkt

Er werd druk onderhandeld op deze grote markt. Speelgoed, kinderkleding, schoentjes, boeken en nog veel meer! Zowel kinderen als ouders deden hun uiterste best om hun waar aan de man/vrouw/kind te brengen. Om tien uur liep het al lekker vol op het Kroonplein en de Vilstersestraat. Deze kinderrommelmarkt voorziet duidelijk in een behoefte om overtollige spullen te verkopen.

Dahliakunstwerken

In het kanaal drijven gedurende de feestweek drie dahliapontons met dahliakunstwerken. Ook staan er nog een tweetal dahliakunstwerken aan de rand van het kanaal en een draaiend kunstwerk van dahlia’s.

Braderie

Op de braderie was het weer gezellig druk. Naast de vele kramen met allerlei handel waren er kramen voor speciale doelen. Ook op de braderie viel genoeg te beleven. Twee DJ’s zorgden voor een stukje muziek op de achtergrond. Daarnaast is het altijd leuk als je weer eens oude bekenden tegenkomt. Lekker even bijpraten.

De Heujschudders zorgden met hun muziek voor de nodige sfeer en gezelligheid. Overal stonden groepjes mensen gezellig te praten en de terrassen zaten lekker vol. Al met al een mooi begin van de feestweek 2018.

tekst en foto’s: Annet Schoorlemmer

Deel dit:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *