Sprookjes bestaan voor ZGR Brugstede in de Efteling

Afgelopen dinsdag 14 mei was het zover. Een volle bus met bewoners, bezoekers, vrijwilligers en medewerkers van ZGR Brugstede vertrok naar het zuiden van het land om de Efteling te bezoeken. Voor sommigen was dit jaren geleden, maar voor anderen een plek, waar ze nog nooit waren geweest.

De voorpret begon vorig jaar al tijdens de actie van de coöperatieweken van de Rabobank Vaart en Vechtstreek. De Stichting vrienden van Brustede had daar namelijk een doel ingediend: een dagje uit naar het strand en de Efteling. De leden van de Rabobank Vaart en Vechtstreek konden hun stem uit brengen aan dit doel. Om stemmen te werven deden de bewoners, vrijwilligers en medewerkers alsof ze in de achtbaan zaten en plaatsten dit filmpje op facebook. Onder andere door deze actie werd er flink gestemd en eind november 2018 kregen de Vrienden van Brugstede een cheque twv €1649,84. De Vrienden van Brugstede zelf verdubbelden dit bedrag. Zo was er een mooi bedrag waardoor afgelopen dinsdag de eerste wens in vervulling kon gaan.

Het was een prachtige dag. De reis verliep goed, het was mooi weer en iedereen was in goede stemming. Dit kwam mede door de goede organisatie vooraf van medewerkers Aafje ten Kleij en Sandra Ruiter die werkelijk aan alles hadden gedacht. Samen met de hulp van vele andere vrijwilligers en medewerkers werd het een dag om nooit te vergeten. Waarin restaurant ‘De Vrolijke noot’, het sprookjesbos en menig attractie van de Efteling met al hun vriendelijke medewerkers werd bezocht.

Deel dit:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *