SPRINGEN IN HET KABOUTERDORP

Ja hoor, het is zover, de grote airtrampoline is afgelopen week geplaatst bij Natuurbad Heidepark. Het is een opvallende ronde trampoline in de kleuren van een paddenstoel. Met een doorsnede van maar liefst 10 meter is er ruimte genoeg voor een hele groep springende kinderen. Deze trampoline is in het kabouterdorp geplaatst en zal gratis toegankelijk zijn tijdens de openingstijden.

Stichting Natuurbad Heidepark is ontzettend trots op het grote aantal bezoekers van afgelopen zomer, wij hebben bijna de 10.000 gehaald! Naast de geweldige weersomstandigheden zijn wij er van overtuigd dat de vernieuwing van de afgelopen jaren hier ook zeker positief aan heeft bijgedragen. Deze vernieuwing is nog niet afgelopen, ook voor de komende jaren staan er nog diverse wensen op de lijst die variëren van mooi klein tot heel groot. Maar dat kunnen wij niet alleen, blijf daarom het zwembad en kabouterdorp bezoeken en ondersteunen waar het kan. Samen kunnen wij dit mooie stukje Lemelerveld blijven behouden en zelfs nog mooier maken.

   

Helaas is het niet mogelijk om Natuurbad Heidepark alleen draaiende te houden van de inkomsten van de zwembadbezoekers, een drankje of ijsje uit de kiosk is daarbij wel een mooie aanvulling. Daarnaast is Lemelerveld betrokken bij het zwembad en dat merken wij aan de spontane giften die wij mogen ontvangen van de inwoners, verenigingen, scholen, bedrijven etc., hier zijn wij ontzettend blij mee en dat heeft er mede voor gezorgd dat deze airtrampoline nu aangeschaft kon worden. Voor komend seizoen hebben wij nog de wens om een buisglijbaan aan de hoge toren te plaatsen en ook wat kabouterhuisjes te bouwen bij de ingang van het kabouterpad. Zo wordt het kabouterdorp steeds gezelliger met nog meer speelplezier.

Een deel van de bijdragen voor de airtrampoline komt ook van de Clubkas Campagne van de Rabobank, dankzij de vele stemmen van jullie hebben wij hier een mooi bedrag voor mogen ontvangen. Geweldig dat nu te zien is dat dit geld goed besteed wordt en zorgt voor veel speelplezier. Helaas zijn er ook mensen die minder goed kunnen springen of zelfs noodgedwongen in een rolstoel moeten zitten. Deze kinderen of volwassenen worden in veel dingen beperkt, daar willen wij graag verandering in brengen. Daarom gaan wij binnenkort een invaliden toilet maken en ook is er al een deel van het rolstoelpad aangelegd. Een grote wens is echter ook dat men via het strand richting het water, of zelfs in het water kan. Een gewone rolstoel loopt echter vast in het zand, maar dat kan anders! Met een strandrolstoel is dit prima te doen. Daarom doet Duurzaam Leefbaar Lemelerveld mee aan de Coöperatie weken van de Rabobank. Tot 15 november kunnen leden van de Rabobank stemmen voor deze strandrolstoel. Het zou geweldig zijn als wij door jullie stemmen komend seizoen een strandrolstoel hebben staan voor deze mensen.

Namens stichting Natuurbad Heidepark BEDANKT!

Geef een reactie