Spetterende uitvoering Gymnastiekvereniging FIT Lemele!

Vrijdag 9 november heeft Gymnastiekvereniging FIT Lemele haar uitvoering gepresenteerd met als thema ‘SOUND OF…..’. Voor een overvolle zaal namen de leden van FIT en VZOD Lemelerveld ons mee, in verschillende muziekgenres, met een grote diversiteit aan toestellen en sprongen.

De openingsact, Sound of Dreams, werd door leden en het bestuur uitgevoerd. De dromendans in combinatie met de tumblingbaan was een leuk en vrolijk schouwspel.

Daarna konden de allerkleinsten hun kunsten vertonen met Sound of Colors. Op muziek van K3 hebben ze allerlei verschillende oefeningen aan rekstok, touw, hoepels en plankoline laten zien. En wat zagen ze er mooi uit in de gekleurde jurkjes!

Vervolgens hebben we genoten van Sound of Afrika, een spring act van de 4e groep, met dans en verschillende soorten sprongen. Met mooie kleding en fluoriserende schmink was het een mooi en spannend geheel.

De seniorendamesgroep, met Sound of 1940, heeft dit jaar ook meegedaan met de uitvoering en heeft in het kort laten zien welke kracht-, lenigheid-, behendigheids- en conditieoefeningen zij elke dinsdagavond beoefenen en wat zijn ze nog lenig!

Als 5e act waren de meisjes van de 2e groep aan de beurt. Ook zij zagen er prachtig uit in hun prinsessenjurkjes en hebben iets moois laten zien op het gebied van dans en gymoefeningen op de bank en de matjes. Het thema Sound of Love paste precies bij deze mooie meisjes.

Daarna een korte impressie van de Bootcampdeelnemers  met conditie- en krachtoefeningen. Nu voor één keer in de zaal, maar normaliter elke week lekker buiten trainen, weer of geen weer.

Na de pauze kwamen de jongens in actie met Sound of Boeren. In eerste instantie leek het erop dat er een muziekkorps naar beneden kwam maar dit bleken toch echte boeren te zijn. Ze hebben stoere oefeningen laten zien op brug en trampoline en werden in kruiwagens afgevoerd.

De 4e groep met Sound of Hardstyle hebben een gewaagde act neergezet. Na een indrukwekkende dans en verschillende sprongoefeningen op de tumblingbaan was het finale stuk met sprongen en salto’s over een nagebouwde hoge muur spannend om te zien.

De 3e groep van FIT, ook alleen meisjes, hadden het thema Sound of Carnaval. Wat hebben ze goede oefeningen op brug en trampoline laten zien en ook zij zagen er prachtig en fleurig uit met al die bloemetjes en glitter. En swingen dat die meiden kunnen!

Daarna was het de beurt aan de Streetdancegroep van VZOD Lemelerveld, met Sound of Dance. Nou dansen dat kunnen die meiden; elke week oefenen zij onder professionele leiding verschillende dansen en moves. Het zag er spectaculair en hip uit.

De laatste act, Sound of Classic, was een echte turn act. Op balk, brug en lange mat hebben de meiden van de 4e groep strakke en moeilijke turnoefeningen uitgevoerd.

Al met al was het een zeer geslaagde avond en hebben de leden van FIT en VZOD mooie, spannende, swingende en vrolijke acts laten zien en door de mooie lichteffecten, met dank aan Henk Klein Horsman, was het een geweldig schouwspel.

Alle leden, leiding, hulpjes en vrijwilligers: BEDANKT!

Geef een reactie