Spetterend slotfeest Heilig Hartschool !

Een lange zomervakantie van maar liefst 6 weken is voorbij. Heilig Hartschool sloot het jaar af met een spetterend slotfeest op de één na laatste schooldag en heeft het nieuwe schooljaar spectaculair opgestart!!

Maandagmorgen 26 augustus j.l. kwamen alle kinderen met blije gezichten verwachtingsvol naar school! Nieuwsgierig wat het jaar gaat brengen in de nieuwe klas en met de nieuwe juf of meester. Ondanks dat de vakantie heerlijk was, keken ook veel kinderen verlangend uit om weer eens een potje te voetballen op het grote kunstgrasveld van de school. Maar die vlieger ging niet op want wat schetste de verbazing van zowel groot als klein…………..er was een heuse luchtballon neergestort midden op het eerder genoemde voetbalveld. Dat was nog nooit gebeurd!!!

Iedereen wilde natuurlijk het naadje van de kous weten en in de loop van de ochtend werd duidelijk wat er aan de hand was! De luchtballon moest een noodlanding maken omdat deze te zwaar beladen was met flyers die afgeleverd moesten op H.Hartschool worden op de 1e schooldag  aan alle kinderen.

Op die flyer stond aangekondigd dat er in de komende 3 weken een namenwedstrijd van start gaat. Heilig Hartschool met zowel kinderopvang, peuterklassen en BSO is op zoek naar een nieuwe en  meer eigentijdse naam. Iedereen kan meedoen en zijn of haar beste idee inleveren op school of toezenden via het speciale mailadres; nieuwenaam.heilighart@catent.nl vóór 14 september 2019.

Nadat de luchtballon zijn lading had gelost en de passagiers van de luchtballon nog prachtige voorstellingen hadden gegeven, kon de reis voortgezet worden naar andere oorden!

Het schooljaar is begonnen!

Geef een reactie