Speelterrein Kloosterstraat wordt beplant

Nadat alle spelattributen geplaatst zijn wordt momenteel het speelterrein aan de Kloosterstraat opnieuw beplant. Naast de schommel werd ook een kerstboom geplaatst.

Dit was een wens van de bewoners. Ieder jaar met kerst kochten zij gezamenlijk een boom. Deze werd midden op het terrein gezet en versierd met lampjes die iedere avond tot begin van het nieuwe jaar aangingen. Gewoonte daarbij was kort voor kerst samen Glühwein/warme Chocolademelk drinken, aangevuld met een lekker hapje. Als het weer het niet toeliet werd dat toch voortgezet onder de carport van een paar bewoners.

De laatste 2 jaren werden daar ook de bewoners van de Kloostertuin bij uitgenodigd. Altijd een gezellig samenzijn. Nu hoeft er in ieder geval niet ieder jaar een kerstboom aangeschaft worden. Deze traditie van samenkomen zal zeker voortgezet worden.

Momenteel is het rustig op het speelterrein. Toen de spelattributen er net stonden was het al gezellig druk. Nu spelen er zo nu en dan enkele kinderen. Toch lekker om met dit nare corona virus even naar buiten te kunnen om wat energie kwijt te raken. Maar laten we goed blijven oppassen dat er niet te veel tegelijk komen en dat we goed afstand, 1,5 meter, van elkaar houden, hoe lastig dit ook is.

En nu maar hopen dat het virus snel onder controle komt, dat straks alles mooi gaat bloeien en dat de kinderen hier weer heerlijk samen kunnen spelen.

Annet Schoorlemmer: tekst en foto

Deel dit:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *