Snel naar Pimpernel!

Woensdagavond 11 juli om 19.00 uur is het een drukte van belang aan de Dorpsstraat 13. Familie, vrienden, buren, genodigden, ondernemers, belangstellenden etc drommen samen voor het mooie pand van voorheen Passie-Flora. In spanning wachtend op de openingshandeling. En daar verschijnt de trotse eigenaresse! Stralend staat Dionne Hogeboom in een trendy toepasselijke outfit in bloemdessin op de rode loper. En hoewel ze graag in de bloemetjes wordt gezet staat ze niet graag in de spotlights.

Buurman en DJ Pettrik Neppelenbroek neemt de microfoon ter hand en heet iedereen welkom. Op verzoek van Dionne een korte introductie, want het is immers de bedoeling dat iedereen gewoon lekker binnen komt kijken onder het genot van een hapje en een drankje.

Dankwoorden aan de vorige eigenaren Hans en Riet en het verzoek of Hans ook even naar voren wil komen. Het pand is op ‘gepimpt’ met als motto; sferen creëren. Dionne neemt het woord om dank te zeggen aan allen die haar gesteund en geholpen hebben.

Een extra woord van dank aan het nieuw ontstane onafscheidelijke, maar handige klussenteam Buurman & Buurman in de personen van Bennie & Rudy.

Dan verschijnt er een sierkussen met daarop een snoeischaar. Hans overhandigt officieel de schaar aan Dionne. Dionne neemt meteen de schaar ter hand om de bos echte pimpernel, die zo toepasselijk de voordeur sierde, van de deur te knippen waarbij het pand officieel is geopend!

Meteen ontstaat er een file op de rode loper om Dionne en haar werknemers de hand te schudden en veel succes te wensen. En om natuurlijk de compleet vernieuwde sfeervolle winkel eens grondig te bezichtigen. En dat is zeker de moeite waard! Natuurlijke, frisse kleuren groen, grijs en hout kleuren het interieur. Prachtige boeketten, bloemen, planten, potten en sfeervolle accessoires decoreren De Pimpernel!

Een zeer geslaagde metamorfose die passie, professionaliteit en kwaliteit uitstraalt. Alle ingrediënten om de bloemetjes buiten te zetten! Wij wensen Dionne en haar team alle succes met dit prachtige bedrijf! Pimpernel Bloemen & Wonen, daar moet je zeker eens naartoe komen.

tekst: MoDi    foto’s: Riët Westenenk

plaatsing niet gegarandeerd

Geef een reactie