Sint marktplaats krijgt een kerst-zusje!

Nu onze eigen Sint markplaats weer is geopend krijgen we veel enthousiaste reacties. Wat is er nu leuker dan met elkaar duurzaam bezig zijn en goed speelgoed een tweede kans te geven. Iedereen heeft wel speelgoed dat eigenlijk nog als nieuw is maar waar je eigen kinderen al weer mee uitgespeeld zijn.

Maar geldt dit eigenlijk ook niet voor de kerstpullen? Dit jaar toch weer een ander kleurtje ballen in de boom terwijl die paarse van vorig jaar nog prima zijn. Of al die andere kerstpullen waar we in de loop der jaren zoveel van verzameld hebben dat de helft op zolder achter blijft.

We gaan het proberen! Breng je overtollige kerst decoratie naar het Kulturhus en kijk dan meteen of er tussen de spullen iets zit waarvan jij denkt, hé dat is een leuke kleur voor mij dit jaar. Laten we met elkaar die afvalberg eens wat kleiner maken!

Enkele spelregels:

  • Brengen en halen alleen op woensdagmorgen tussen 9.00 en 12.00 uur
  • Spullen moeten heel, schoon en compleet zijn!
  • Voor speelgoed geldt, geen knuffels, puzzels of buitenspeelgoed
  • Geen kerstverlichting
  • Geen (kunststof) kerstbomen. (je mag evt. wel een briefje achterlaten waar deze op te halen is)
  • Van woensdag 16 november tot en met woensdag 21 december is onze marktplaats geopend. Daarna zal alles worden opgeruimd.

Dit is een gezamenlijk initiatief van Sociaal Steunpunt Kerken, Deelkastjes, Duurzaam Leefbaar Lemelerveld en Kulturhus de Mozaïek.

Deel dit:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *